Cum aflam care sunt cele mai bune oferte de credite

Institutiile financiare au in oferta credite pentru persoane fizice care pot varia ca si cost foarte mult, uneori chiar si 10 procente intre cel mai ieftin si cel mai scump credit.

Pentru a gasi cele mai bune oferte de credite trebuie sa folositi un motor de comparatii, precum cel dezvoltat de catre siteul financiar moneycenter.ro, care va ajuta sa comparati toate ofertele de imprumuturi ipotecare, Prima Casa, de nevoi personale cu sau fara ipoteca sau cea mai buna oferta de refinantare.

In cazul unui credit nevoi personale fara garantii imobiliare in lei pe 5 ani, dobanda anuala efectiva (DAE) poate varia de la 10.45% cea mai buna oferta, pana la 23%, mai mult decat dublu. In primul caz, la 20.000 lei imprumutati rambursati in 5 ani 25.496 lei, in timp ce in ultimul caz platiti in total 32.276 lei.

Diferenta dintre cele 2 credite este de aproape 7.000 lei, bani platiti in plus deoarece nu v-ati informat inainte de a accesa un credit.

Diferenta poate creste la mii de euro in cazul unor credite ipotecare pentru achizitie locuinta acordate pe o perioada lunga de timp, de regula 20 sau 30 ani. Daca aveti in derulare credite cu dobanzi ridicate, prin intermediul refinantarii acestora la costuri mai mici, veti plati o singura rata lunara redusa considerabil fata de situatia prezenta.

Despre moneycenter.ro

moneycenter.ro si-a propus sa dezvolte un supermarket financiar al carui scop este de a ajuta consumatorii sa economiseasca.

Cele mai importante sectiuni ale siteului trateaza teme dintre cele mai diverse dar cu un impact semnificativ asupra vierii fiecarui roman: comparatii de credite, carduri de credit, instrumente de economisire-investire si asigurari, listarea celor mai noi promotii si cataloage de produse de pe piata, compararea costurilor pentru abonamentele de telefonie mobila si internet, evidentierea costurilor ascunde ale biletelor low-cost,  grila de comisioane a principalilor brokeri precum si compararea cotatiilor valutare existente la banci.

In plus, pe moneycenter.ro puteti gasi cataloagele online ale celor mai importanti comercianti din Romania: Lidl,  Altex, Baumax, Dedeman, Domo, emag, Flanco, Obi, Media Galaxy, etc.