Cultura de afine

Afinele pot fi asociate cu o farmacie sau cu un cos plin cu antioxidanti, care au beneficii asupra organismului nostru, ca de exemplu lupta pentru mentinerea sanatatii ochiilor sau a circulatiei sanguine, si sa nu uitam si de gustul exceptional pe care il au fructele de afine.
In ultima vreme in tara noastra au inceput sa se mareasca numarul firmelor care se ocupa cu cultivarea arbustilor de afini.
Afinul.ro este cea mai mare pepiniera producatoare de arbusti de afini din sud-estul Europei,care sunt obtinuti prin tehnologia de inmultire “in vitro”. Firma se ocupa de conceperea arbustilor, de cresterea lor in sere speciale, de culegerea fructelor si mai apoi de livrarea lor diferitelor societati.
Cum firma afinul.ro este cea mai importanta de pe piata la ora actuala, comenzile acesteia sunt de ordinul miilor, ceea ce denota importanta acestor fructe.
Pe langa faptul ca este un bun medicament natural, afinul este de asemenea un bun prilej pentru o afacere.
Culegerea de afine este de asemea si o afacere profitabila si pentru oamenii de rand, mai ales vara, atunci cand locuitorii din zonele muntoase isi petrec ziua la cules de afine iar apoi le vad trecatorilor sau turistilor din zonele respective.
Pe langa avantajele materiale pe care ti-i le ofera afacerea cu afine, mai sunt si avantajele sanatoase pe care le detin aceste fructe.