Cu un pas mai aproape de a fi PRoud!

Business Organization for Students (BOS) organizeaza, in perioada 29 – 31 martie, cea de-a patra editie a proiectului-emblemă BOS, „PRoud to say I know”, proiect care în acest an uneste PR-ul si Advertising-ul, devenind ”PRoud to ADvertise”. O alta noutate este faptul ca evenimentul se va desfasura in parteneriat cu Radio ZU.
Prin acest proiect, BOS urmăreste să răspundă nevoii studentilor de a acumula cunostinte în domenii precum PR si ADvertising oferindu-le posibilitatea de a interactiona cu specialisti,discutand cu acestia despre propriile nelamuriri si curiozitati privind cele doua domenii . In plus, in cadrul workshop-urilor organizate ei isi vor putea testa si imbogati abilitatile prin activitati practice, sub indrumarea unor persoane cu experienta in domeniu. Cei mai buni studenti participanti la workshop-uri si debate-uri vor putea castiga unul dintre cele trei internship-uri la compania Active Soft.
Temele abordate : ”PR-ul – intre mister si definitie”, ,,When you make average great, your dreams will become a reality”, Puterea soft a PR-ului, sau ”Comunicarea politica – PR-ul in politica romaneasca: minciuna sau arta?”- privind relatiile publice- sau „How to break in advertising”, „Breaking out the frame”, „Moving from good to best – Best Campaigns” –privind publicitatea- vor fi dezbătute de specialisti, care vor discuta aceste subiecte impreuna cu studentii.
Evenimentul se va desfăsura pe parcursul a 3 zile, începând cu 29 martie si va cuprinde conferinte, workshop-uri si debate-uri aprinse, sustinute de specialisti in domeniu precum Bogdan Theodor Olteanu (Head of PR Division at Millenium Communications), Ileana Cecanu (PR Executive, HBO Romania), Mihaela Nicola ( fondator The Group), Sorana Savu (Senior Partner la Premium Communication) si multi altii. „PRoud to Advertise” se adresează studentilor din anii I, al II- lea si al III-lea de la universitătile : ASE, SNSPA si Universitate. Toti studentii interesati pot participa la conferinte, în timp ce pentru workshop-uri si debate-uri va avea loc o selectie pe baza unei aplicatii scrise online si ulterior pe baza unui interviu.
Rezervă-ti zilele de 29, 30 si 31 martie să fii PRoud to ADvertise! Fi cu ochii pe site-ul nostru: http://www.bosromania.ro si asculta Radio ZU, pentru a afla mai multe detalii despre eveniment.
BOS isi propune ca prin proiectul Proud to ADvertise 2010 sa clarifice notiuni de mare importanta si actualitate din domeniul PR-ului si al Advertising-ului, depasind bariera teoretica, prin intermediul unor activitati practice si discutii interactive. Succesul primelor trei editii dovedeste interesul studentilor pentru astfel de proiecte si nevoia acestora de a intra in contact si de a invata de la specialisti. PRoud a venit in fiecare an cu noi teme si noi informatii, reunind studentii si specialistii in cadrul unor conferinte si workshopuri din care fiecare are cate ceva de invatat.

Tighiliu Raluca Andreea
Media Relationship Coordinator BOS
raluca.tighiliu@gmail.com, 0744593834