Cu ce se deosebeste videochatul adult de cel non adult?

Modelele incepatoare au mereu nevoie de clarificari legate de videochatul adult si cel non adult, pentru a sti ce anume li se potriveste. Sunt multe deosebiri intre ele, dar si asemanari, asa ca pentru o decizie asumata, acestea trebuie sa se documenteze temeinic in prealabil si, eventual, sa mearga sa viziteze un studio profesional ca Studio 20, unde se face atat videochat adult, cat si non adult.

In principiu, in ambele cazuri, activitatea modelului consta in interactiunea cu diversi oameni din intreaga lume, prin intermediul unei camere virtuale. Aici, aceasta tasteaza, vorbeste si transmite show-uri private, in schimbul unor sume mari de bani. Diferenta intre videochatul adult si cel non adult este faptul ca in primul caz, show-urile modelului contin elemente erotice, pe cand in al doilea caz, ele sunt doar sexy. De ce ar plati oamenii doar pentru a sta de vorba cu un model care flirteaza? Ei, bine, singuratatea, nesiguranta si timiditatea sunt motive foarte puternice pentru unii barbati sa caute compania unei femei atragatoare. Acestia vor sa fie ascultati fara sa fie judecati si sa se relaxeze alaturi de o partenera accesibila, fie ea si virtuala. Oferind un suport emotional, modelul se transforma intr-o prietena de suflet, iubita virtuala sau chiar in psihologul membrilor. Acestia se vor intoarce mereu la ea si astfel, prin fidelizare, va castiga foarte multi bani.

Atat in videochatul adult, cat si in cel non-adult, personalitatea modelului este esentiala. Fizicul trebuie sa fie placut si ingrijit, dar atitudinea este cea care conteaza cel mai mult. Cu cat modelul este mai natural si arata ca se simte bine in fata camerei, prin intermediul zambetului, al glumelor si al dansului, cu atat mai multi membrii va atrage. Temele de discutie sunt extrem de variate, iar ele trebuie sa fie agreate de ambele parti. Daca un numit subiect sau o anumita cerere a interlocutorului nu este pe placul modelului, indiferent ca face videochat adult sau non adult, ea poate refuza politicos si poate devia atentia catre o activitate care ii convine si ei. Nimeni nu o obliga sa faca lucruri care o scot din zona de confort personal si poate refuza interactiunea cu oricine care ii incalca limitele.

Cand vine vorba de videochat adult, misiunea modelului este indeplinirea fanteziilor erotice ale membrilor care platesc pentru timpul respectiv. Acestea se desfasoara intotdeauna in camera virtuala privata, acolo unde se vad doar modelul si interlocutorul. Plata este la minut, in functie de site-urile pe care modelul lucreaza, castigurile fiind intre 0,50 centi/min si 4$/min. Pentru a activa pe aceasta nisa, este necesar ca modelul sa fie dezinvolt si sa aiba o mare capacitate de adaptare.

Cand vine vorba de castiguri mari, videochatul adult este cea mai sigura cale. Acest domeniu poate aduce in buzunarele tinerelor sume de pana la 10.000 de dolari pe luna. Nu trebuie sa fii perfecta pentru a lucra ca model, naturaletea si siguranta de sine sunt mult mai importante. Daca esti o tanara energica, ambitioasa, creativa si serioasa, cu siguranta ai toate sansele sa faci cariera in aceasta industrie.

Indiferent ca alegi sa faci videochat adult sau non adult, la Studio 20, vei gasi sustinerea necesara pentru a deveni un model de succes. Ia legatura cu un reprezentant si programeaza un interviu la unul dintre sediile noastre din Bucuresti, Timisoara, Cluj, Craiova sau Oradea. Vei vedea cu ochii tai conditiile excelente de lucru si vei putea sta de vorba cu modelele care deja lucreaza aici. Numai asa te vei putea convinge ca locul tau este alaturi de cei mai buni!