Zimplu CRM

Zimplu este o aplicatie CRM (Customer Relationship Management) lansata de compania Nexus Electronics in data de 15 Decembrie 2011 ce poate fi accesata la adresa www.zimplu.ro  .

Aceasta aplicatie functioneaza in Cloud Computing, adica puteti lucra de oriunde, atata timp cat aveti conexiune la Internet si un browser web instalat pe calculator. Toate costurile pentru implementarea si sustinerea unei infrastructuri IT vor disparea, iar afacerile vor fi usor de controlat, organizat si coordonat cu ajutorul lui Zimplu CRM.

Folosind solutia de contact management Zimplu CRM ai acces la Tabloul de Bord, Rapoarte , Activitati pentru angajati si Tichete de Suport. Toate aceste optiuni vor imbunatati relatiile cu clientii, eficienta si productivitatea companiei si o vor mentine pe o pista ascendenta in raport cu concurenta. Zimplu CRM ofera posibilitatea de a integra fisiere ca emailul sau orice foaie de lucru (spreadsheet) pentru a fi partajate cu restul colegilor din companie facilitand comunicarea organizationala.

Solutia Zimplu CRM este dezvoltata de Nexus Electronics si este un rezultat al problemelor cu care s-a confruntat compania folosind alte sisteme. “Software-ul pe care l-am folosit noi era prea mult asa ca am venit cu ideea de a crea Zimplu, care este mult mai rapid si usor de folosit; ulterior ne-am gandit ca si alte companii ar putea folosi Zimplu CRM”, a spus Florin Subtirica, Directorul de Vanzari de la compania Nexus Electronics.

-//-

Nexus Electronics cu sediul in Bucuresti, Romania si fondata in anul 2006 are o experienta de peste 5 ani in dezvoltarea sistemelor informatice pentru reducerea costurilor si cresterea productivitatii companiilor.

Cel mai cunoscut produs al Nexus Electronics este Nexus GPS Tracking (www.gpstracking.ro) – un sistem de monitorizare a autovehiculelor prin GPS, pentru care compania detine deja un portofoliu de peste 500 de clienti business in Romania.