Criza din Grecia mareste dobanzile la depozite

Conform unei analize efectuate de catre portalul financiar moneycenter.ro, ca o reactie la criza financiara si la situatia dificila in care se afla economia Greciei, bancile au inceput sa creasca dobanzile acordate la depozitele in euro.
Astfel, daca la inceputul anului Alpha Bank avea o politica agresiva de atragere a disponibilitatilor banesti ale populatiei oferind dobanzi mult peste media pietei in ultima luna mai multe institutii financiare si-au ajustat in sus oferta de dobanzi la depozitele la termen in euro.
Piraeus Bank, Bancpost si Banca Romaneasca au crescut nivelul dobanzii, Banca Romaneasca platind-o de la constituirea depozitului si acordand si cea mai mare dobanda din piata, 4.88% la depozitele constituite pentru 210 zile.
Mai multe detalii puteti gasi pe http://www.moneycenter.ro/economii/au-crescut-dobanzile-oferite-la-depozite-bancare-in-euro-a-1134.html

Despre moneycenter.ro
moneycenter.ro este un proiect inovativ pe piata de media romaneasca, un portal financiar al carui scop declarat este de a ajuta consumatorii sa economiseasca, timp si bani.
Astfel, in cadrul portalului se regasesc comparatii de credite, carduri de credit, instrumente de economisire-investire, asigurari, abonamente de telefonie mobila si internet sau comisioanele percepute de brokerii care au platforme online.