Crezi ca stii totul despre marketing?

Criza iti impune un buget de promovare redus, dar si o strategie de marketing corect intocmita. Dacă nu vrei să fii surprins de concurenta, cursul online „Marketing pentru afaceri de succes”  iti ofera solutii practice cu aplicabilitate imediata.

Cursul este furnizat in format e-learning de Kaizen Company – societate specializata in promovarea educaÅ£iei permanente – prin intermediul proiectului Online-School.ro – The freedom to learn! si te va ajuta sa pui in aplicare cel mai bun plan de marketing anti-criza. Iar daca te inscrii pana pe 31 august 2009 ai o taxa de instruire promotionala: 125 lei.

Start date: 01 septembrie 2009

Durata cursului: 30 de zile

Taxa de instruire: 125 lei

Loc de desfăşurare: Platforma eLearning a Online-School.ro

Ce vei studia?

Tema 1: Marketingul – noua filosofie a succesului in afaceri

Tema 2: Planul de marketing anti-criza

Tema 3: Mixul de marketing

Tema 4: Piaaa – componenta esentiala a mediului de afaceri

Tema 5: Comportamentul consumatorului pe timp de criza

Scopul cursului:

Insusirea cunostintelor si dezvoltarea abilitătilor necesare pentru dezvoltarea si implementarea unei strategii de marketing de succes

Obiective curs:

La finalul cursului, participanţii vor putea să:

Inţeleagă rolul, necesitatea si obiectivele activitatilor de marketing

Aleagă piata adecvata si să  pregateasca programe adaptate la necesitatile acesteia

Creeze oferte superioare din punct de vedere concurenţial

Identifice cu usurinta asteptarile si nevoile consumatorului

Asigure satisfactia clientelei

Cursul se adresează:

  • Managerilor ÅŸi personalului departamentului de marketing dintr-o organizatie
  • Persoanelor cu experienta in domeniul marketingului, care urmaresc aprofundarea cunostintelor
  • Tuturor celor care intentioneaza sa se familiarizeze cu notiuni si practici ale marketingului de succes

La un curs online se studiaza intr-o clasa virtuala, unde exista acces la toate resursele unui curs clasic. In plus, temele abordate sunt dublate de studii de caz si activitati practice. Cursantii sunt incurajati sa participe cat mai activ, iar aportul si interventiile trainerilor intr-o diversitate de formule au menirea de a atrage implicarea si reactia acestora, dar si de a se asigura un feedback prompt. Mai mult, intlnirile virtuale pot contribui la fixarea cunostintelor si dezvoltarea abilitatilor in domeniul studiat.

Evaluarea participantilor se va realiza pe baza temelor efectuate individual in timpul cursului si a testului grila sustinut la final, dar si in functie de participarea la seminariile online. Absolventilor li se va elibera Certificat de Absolvire, care va fi insotit de rezultatul obtinut, de programa analitica a cursului si de o recomandare din partea lectorului.

Alte cursuri pe care le poti gasi in pachetul educational Online-School.ro sunt: Analiza performantei financiare a firmei, Branding – Concepte fundamentale, Comunicare si negociere in afaceri, Dreptul Concurentei – program de conformare, Gandirea “out of the box” in afaceri, Leadership situational, Managementul conflictelor intr-o organizatie, Managementul fondurilor structurale, Managementul modern al organizatiei, Managementul noilor produse, Managementul organizatiei de tineret, Managementul proiectelor, Managementul timpului, Performanta in vanzari, PR – Promovarea imaginii de companie, Personal Branding, 5S – Managementul performant la locul de munca.
Pentru mai multe informaţii:

Madalina Angiu

Manager General

Kaizen Company

Tel: 0770.836192

Fax: 0351.815524

office@online-school.ro

http://www.online-school.ro