CRESTRON – Software Pentru Management Energetic Complet la ISE 2012

Noul software Fusion EMâ„¢ de la Crestron reprezinta solutia completa de management al energiei pentru organizatii de orice marime, de la scoli si universitati pana la mari corporatii. Fusion EM monitorizeaza amprenta de carbon a organizatiei in timp ce ofera acces facil la schimbarea si programarea temperaturii sau nivelul iluminarii acesteia. Fusion EM duce la ecomisirea energiei prin inchiderea automata a luminii si a caldurii, ventilatiei si a aerului conditionat in spatiile neocupate.
Platforma Fusion Crestron este un cadru scalabil care ofera baza pe care sa se monitorizeze ÅŸi sa se gestioneze iluminatul si energia oferind in acelasi timp instrumentele de ajutor de la distanta.
Software-ul Fusion RV ce asigura sistemul AV, informatii suport, programarea intalnirilor si managementul tehnologiei este upgrade-ul pentru RoomViewâ„¢ SE. Noul Fusion EM asigura gestionarea consumului de energie si urmarirea acestuia. Ambele componente coexista pe aceeasi platforma si impart aceeasi arhitectura.
Fusion EM urmareste sistemul de iluminat si arata in timp real consumul de energie. Accesand un grup de camere printr-o interfata comuna puteti vizualiza istoricul consumului de energie, avand posibilitatea sa comparati diverse perioade de timp.
Se pot prestabili reguli ce ajuta la scaderea consumului de energie; de asemenea pot fi facute ajustari rapide pentru incalzirea si racirea incaperilor si se poate stabili nivelul de iluminare din camera.
Fusion EM pregateste incaperile destinate intalnirilor doar prin stabilirea unor setari. Daca intalnirea se anuleaza, nu este nevoie sa modificati setarile camerei; aceasta detecteaza ca este neocupata dupa o perioada de timp si revine la setarile pentru incaperi vacante.
Puteti stabili parametri pentru fiecare camera in parte in functie de activitatile ce urmeaza sa se desfasoare in incapere.
SAV Integrated Systems este o companie infiintata din dorinta unui inginer electronist si a unui economist de a oferi solutii inovatoare in domeniul audio-vizualului, design-ului, distributiei, instalarii si mentinerii sistemelor de siguranta. SAV Integrated Systems este o firma cu capital integral romanesc, infiintata in anul 2007, in Bucuresti. In Mai 2008, un alt inginer electronist s-a alaturat echipei, iar in momentul de fata aceasta numara 45 de specialisti si are, prin parteneri acreditati, acoperire la nivel national: Timisoara, Cluj-Napoca, Baia Mare, Bacau, Iasi, Suceava, Ramnicu Valcea, Constanta si Braila. Cresterea numarului de membri ai echipei a determinat si schimbarea sediului, la finalul anului 2008, iar noul sediu al companiei a fost stabilit in Conect Business Park Bucuresti.
In termeni specifici compania furnizeaza servicii de proiectare, livrare, instalare, service si mentenanta pentru : Sisteme de detectie si alarmare la incendiu, Sisteme de detectie si alarmare la efractie, Sisteme de control acces, Sisteme protectie perimetrala, Sisteme de supraveghere video(IP/analogic), Integrare sisteme de securitate (inclusiv platforme software), Sisteme de protectie activa marfa (EAS), Sisteme integrate audio-video, Sisteme integrate voce-date.
Atestarea de catre autoritatile competente a standardelor de desfasurare ale activitatii companiei rezida in certificarile obtinute: Emise de ISO (International Organization for Standardization) pentru intreaga activitate desfasurata de catre companie – ISO 9001/14001/27001 si OHSAS 18001, Emise de IGSU (Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta) – Pentru partea de securitate – Certificat de atestare pentru proiectarea sistemelor si instalatiilor de semnalizare, alarmare si alertare in caz de incendiu;- Certificat de atestare pentru instalare a sistemelor si instalatiilor de semnalizare, alarmare si alertare in caz de incendiu; Certificare de atestare pentru efectuare lucrarile de proiectare a sistemelor si instalatiilor de limitare si stingere a incendiilor; Emise de IGP-SPOP (Inspectoratul General al Politiei – SPOP) – Licenta pentru efectuarea de activitati de instalare sisteme de alarmare impotriva efractiei, intretinere sisteme de alarmare impotriva efractiei, proiectare sisteme de alarmare impotriva efractiei.
Printre clientii companiei mentionam Vodafone Romania, Willbrook, Lidl, Elmec Romania, Intersport, Romtelecom, Lukoil Romania, Adevarul Holding, Badea Clifford Chance, BAT Romania, Vincon Vrancea, Samson, Pfizer, Raiffeisen Bank, Roche.
Informaţii suplimentare pot fi gasite: www.sav-integrated.ro
Pentru mai multe detalii:
Andra Dumitriu
dandra@sav-integrated.ro

SAV Integrated Systems SRL
WE SPEAK TECHNOLOGY
RO – Bucharest, Dimitrie Pompei
Street No 10A CONECT 1 Building ,
3rd floor, PO 020337, District 2
phone: 004 021 3167 007
004 021 3167 009
fax: 004 021 3167 122