Cresterea Eficientei Marketing-ului Online – Cartile De Vizita Electronice

Cartile de vizita electronice reprezinta un nou serviciu de publicitate web oferit de Adi Center, lider pe piata locala a serviciilor de personalizari atipice (productie publicitara), print digital si tipografie. Cartile de vizita electronice ofera o expunere mai mare a serviciilor sau produselor oferite de firma dumneavoastra si implicit o crestere a numarului potentialilor clienti.

Noul serviciu de creare, personalizare, publicare si promovare online a cartilor de vizita electronice este o forma de marketing ieftina si eficienta care va permite sa va prezentati firma, produsele sau serviciile oferite printr-o scurta descriere continand text, imagini si fisiere video , precum si modalitatea prin care potentialii clienti va pot contacta (adresa, telefon, website,etc).

Continutul cartii dumneavoastra electronice de vizita va fi inclus intr-o pagina web in interiorul site-ului Adi Center cu link-ul vizibil din cel putin doua locatii (functie de optiunea dumneavoastra): link imagine (thumbnail) situat intr-o pagina ce va afisa lista de carti de vizita electronice ca imagini, respectiv link catre pagina web a cartii dumneavoastra de vizita electronice si o scurta descriere (optional si link website companie/firma) incluse intr-un director de link-uri construit in mod similar cu DMOZ Open Directory Project, cu funtie de cautare si structurat pe categorii.

Noi nu va garantam ca toti vizitatorii paginii dumneavoastra continand cartea de vizita electronica se vor transforma in clienti, insa vizibilitatea afacerii dumneavoastra (chiar si a unui website) va fi mai mare, iar un numar mare de vizitatori reprezinta posibilitatea de a avea un numar mai mare de clienti .

Ce avantaje va ofera noul serviciu de realizare de carti de vizita electronice oferit de Adi Center?

-Cartea dumneavoastra de vizita electronica (pagina web aferenta, de fapt carte de vizita electronica fiind numele generic al paginii web dedicate descrierii firmei, produselor si serviciilor dumneavoastra) va fi indexata in maxim 30 de minute de robotii motorului de cautare Google, astfel incat veti putea fi gasit prin cuvintele si expresiile cheie formulate specific de potentialii clienti cu referire la continutul paginii dumneavoastra.

-De asemenea sa nu uitam ca o mare parte din vizitatorii site-ului Adi Center pot deveni si clientii dumneavoastra daca sunt interesati de serviciile sau produsele prezentate in cartea de vizita electronica

-Pe de alta parte, castigul dumneavoastra se mai regaseste si in faptul ca beneficiati de acelasi nivel de promovare ca si site-ul Adi Center cu alte cuvinte vizibilitatea firmei, produselor si serviciilor dumneavoastra va creste odata cu popularitatea site-ului Adi Center care este promovat in mod constant prin comunicate de presa, link-uri unice (nu reciproce) directe pe site-uri de mare trafic, etc.

Despre Adi Center

Adi Center s-a lansat in 2002, iar prin calitatea si diversitatea serviciilor si volumul de vanzari se situeaza in topul firmelor din nord-estul Moldovei, oferind cel mai bun raport calitate/pret pentru servicii moderne de print digital, offset (tipografie-print A3 si A4 policromie), serigrafie si tampografie, indoor-outdoor, personalizari prin sublimare (tricouri, sepci, cani termosensibile, materiale textile, mouse pad-uri, genti, puzzle), legatorie clasica (lucrari de diploma, licenta, doctorat), reconditionari carti foarte vechi si manuscrise, tipar carti si reviste, productie publicitara.

Editura StudIS va permite publicarea rapida a cartilor si revistelor la o calitate maxima cu un pret minim (la cerere se ofera ISBN).

Clientii apreciaza prin feedback pozitiv beneficiile celor mai mici preturi pentru productie publicitara simpozioane, carti de vizita, afise, autocolante, pliante (flyere), pixuri personalizate, calendare, mape cu buzunar, plicuri personalizate, coli cu antet, bannere (roll up banners), felicitari, invitatii, tablouri, tapet personalizat, ecusoane, insigne si legitimatii personalizate pentru cluburi sportive, scoli, restaurante, mall-uri, supermarket-uri, conferinte, congrese, nunti, sisteme de afisare info stand visual si dublu vizual, jucarii personalizate, executate conform standardelor actuale de calitate.

Serviciile si produsele Adi Center sunt disponibile pentru comenzi efectuate din toate orasele Romaniei (nu numai din Iasi) cu plata ramburs (prin servicii curierat). Pentru comenzi si informatii suplimentare vizitati site-ul www.adicenter.eu

Contact:

Adrian

Dranca

General Manager

Telefon/Fax: 0232.217.754

Mobil: 0745.263.620

Soseaua Stefan Cel Mare, Nr.5 (Targusor Copou)
Iasi
Romania

E-mail:adicenter@yahoo.com

Site: www.adicenter.eu