Creează-ti singură bijuteriile! Workshop de creatie.

De ce să pierzi ore în sir prin magazine căutând accesoriile potrivite, când le poti crea chiar tu? Vino la Smart Bijou, primul workshop din România care te învată arta confectionării bijuteriilor handmade. Îti oferim un curs complex si complet care te va ajuta să îti dezvolti îndemânarea si creativitatea.

Vei învată tehnicile cele mai importante în confectionarea bijuteriilor handmade – Wire Wrapping, Weaving si Fimo Modelling Polymer Clay -, precum si metode de alegere a celor mai bune materiale, ponturi si trucuri de lucru eficient.

Ce beneficii ai? În primul rând, toate materialele cu care vei lucra sunt incluse în pret. Vii doar cu un pix si o hartie, asta dacă vrei să iei notite. Apoi, toate bijuteriile create de tine, precum si materialele pentru completarea seturilor rămân la tine. Nu în ultimul rând, primesti si o diploma de participare la workshop. Cafeaua, ceaiul si gustarea de prânz sunt asigurate .

Atelierele „Smart Bijou” vor avea loc în zilele de sâmbătă si duminică, pe 12 si 13 martie, respectiv pe 19 si 20 martie, de la 09:30 la 16:30. Ca să te înscrii accesează pagina noastră de web: www.smart-bijou.com sau sună-ne pe mobil la 0723 737 752 sau 0749 394968. Atentie, locuri limitate!

George Apreutesei

Formator autorizat CNFPA

Smart Bijou

Bd. Burebista, nr 2

Tel: 0723737752

george@smart-bijou.com

www.smart-bijou.com