Creditele fara ipoteca pot fi mai ieftine decat cele cu ipoteca

Conform unei analize efectuate de catre portalul financiar moneycenter.ro, pentru creditele avand o valoare mai mica de 10.000 de euro sau echivalentul lor in lei de cele mai multe ori este mai eficient sa contractati un credit de nevoi personale negarantat decat un credit de nevoi personale garantat cu ipoteca.
Astfel, cel mai ieftin credit de nevoi personale are o dobanda DAE de 12% si o rata lunara de 220 euro, in timp ce pentru un credit cu ipoteca rata lunara pleaca de la 200 euro. Diferenta dintre cele 2 tipuri de credite este data de un plus la suma totala de rambursat de doar 1000 euro.Mai multe detalii puteti gasi pe moneycenter.ro

Despre moneycenter.ro
moneycenter.ro este un proiect inovativ pe piata de media romaneasca, un portal financiar al carui scop declarat este de a ajuta consumatorii sa economiseasca, timp si bani.
Astfel, in cadrul portalului se regasesc comparatii de credite, carduri de credit, instrumente de economisire-investire, asigurari, abonamente de telefonie mobila si internet sau comisioanele percepute de brokerii care au platforme online.
In plus, pe moneycenter.ro puteti gasi cataloagele online ale celor mai importanti comercianti din Romania: Selgros, Carrefour, Metro, Real, Kaufland, Baumax, Praktiker, Dedeman, Obi, etc.