Crama Oprisor sustine parteneriatul public-privat

Crama Oprisor va fi partener alaturi de Avangarde PR Agency in proiectul “Parteneriatul public-privat, start spre dezvoltare“, eveniment ce va avea loc joi si vineri, 14 si 15 iulie, incepand cu ora 19:00,  la Phoenicia Grand Hotel din BucureÅŸti (Str. Alexandru Serbanescu, nr. 87, Sector 1), Sala Bucharest.

Evenimentul “Parteneriatul public-privat, start spre dezvoltare” face parte din proiectul Cartea Primariilor din Romania.

Celor 100 de invitati prezenti la eveniment, printre care se vor numara manageri de companii private, primari, reprezentanti ai ministerelor, ambasadelor si bancilor romanesti, li se va oferi de catre specialistii de la Crama Oprisor o sesiune completa de degustare. Totodata, cei prezenti se vor delecta pe parcursul serii cu vinuri deosebite oferite de Crama Oprisor: Caloian Sauvignon Blanc, Caloian Rose si La Cetate Miracol Pinot Noir.
Proiectul inseamna o prima intalnire a reprezentantilor administratiei locale cu investitorii interesati sa participe la dezvoltarea tarii, utilizand noul instrument al parteneriatului public-privat. Cu acest prilej, va fi analizat cadrul legislativ al parteneriatului public-privat, evidentiindu-se concret modalitatile in care acest instrument poate determina accelerarea investitiilor in Romania si revenirea la o crestere economica puternica.