Cosuri corporate aniversare. Idei grozave pentru un buget limitat

Cosurile corporate aniversare nu trebuie sa fie pompoase sau costisitoare pentru a fi apreciate de angajati si parteneri. Daca firma ta tocmai a implinit inca un an de activitate si vrei sa marchezi momentul, dar fara a atribui un buget foarte mare surprizelor facute angajatilor, cosurile cadou sunt solutia ideala. Iata cateva optiuni simple de cosuri cadou care iti vor suprinde placut angajatii! eGoodies vine cu o serie de sugestii utile si la indemana de cadouri pretabile oricarei ocazii din firma Dumneavoastra!

Cosuri corporate aniversare pentru barbati

Desi poti opta pentru acelasi model de cos cadou aniversar pentru toti angajatii si partenerii firmei, este mai indicat sa te orientezi spre alegerea acestora in functie de gen, masculine sau feminin. Denota o mai mare atentie la detalii si ai mai multe sanse sa fie cu adevarat apreciate.

Cosurile cadou pentru barbati trebuie sa includa neaparat o sticla de vin sau de butura fina, o cutie de cafea buna, dar si o selectie  bomboane rafinate de ciocolata. Chiar daca de multe ori nu vor sa recunoasca, barbatii sunt devoratori de dulciuri, atat timp cat acestea sunt de foarte buna calitate. Ambalajul nu trebuie sa fie decorat sau sofisticat, ci cat mai simplu, dar elegant, pentru a nu cadea in derizoriu.

Cosuri corporate aniversare pentru femei

Cand vine vorba de femei, alegerea unui cos cadou aniversar pare sa fie mai simpla, intrucat exista o gama mai variata de produse destinate acestora cu care pot fi surprinse placut. De la selectii rafinate de dulciuri si ciocolata, pana la seturi de ceaiuri sau de produse de ingrijire personala, toate pot deveni idei grozave in conceperea cadoului aniversar.

Daca la barbati, ambalajul nu trebuie sa fie prea sofisticat, la femei, poate fi “cireasa de pe tort” a cosului. Opteaza pentru cosulete din rafie decorate cu fundite sau flori, la ambalaje cu imprimeuri deosebite sau la cutii handmade, care sa le surprinda placut inca din primul moment in care le primesc.

Daca vinul pare sa fie mai degraba o alegere potrivita pentru barbati, cosurile cadou pentru femei pot fi completate cu o sticla de bautura fina, dar dulce: un lichior sau o crema de whisky reprezinta optiunile ideale pentru doamne.

La o prima vedere, criteriile deja enumerate se pot aplica cu success cu ocazia reunirilor in cadrul firmelor, fie sub bradul iernii pentru a oferi cadouri la companii de Craciun in 2014, fie cu ocazia sarbatorilor de Paste, sub forma unor cosulete de cadou frumos alcatuite, elegante, elaborate si sophisticate, aduse fie de Mos, fie de Iepuras!