Cosul de flori – un acompaniament demn pentru orice eveniment

Parisul este numit orasul indragostitilor si cea mai parfumata capitala din lume, fiind logic ca un cuvant parfumat si colorat „buchet“ sa fie  de origine franceza. Acesti sudisti temperamentali sunt experti in pregatirea aranjamentelor florale pentru cucerirea femeilor. Luand exemplul lor, poti da nastere unui obicei romantic, de a da cosuri cu flori de la Imod Flowers unei doamne care apartine inimii tale, membrilor familiei, prietenilor etc. Cosurile din materiale calde  naturale, in toate culorile ofera un decor perfect pentru aranjamente florale in cos, si, in plus, nu este nevoie de o vaza.

cos cu flori

 

Clientul primeste un produs finit, care este garantat sa nu se ofileasca, chiar si in cazul in care livrarea implica o calatorie lunga pana la destinatie. Cu toate acestea, avantajele unui cos cu flori divers colorate, nu se limiteaza la acest lucru. In cazul in care un imens buchet plin de culoare arata ridicol si pretentios in mainile donatorului, cosul ascunde magic expresia culorii si a volumului, ceea ce face soiul bogat in avantajul compozitiei. Astfel, clientul poate da un buchet frumos, fara a risca sa castige o reputatie de persoana fara gust. Dupa ce timpul nemilos va indeparta prospetimea si frumusetea florilor, cosul va ramane in memoria cadoului incantator, care poate fi folosit ca un obiect original pentru diverse intrebuintari.

Forma cosului, ideala pentru transport

Forma plata convenabila a cosului reduce probabilitatea de inclinare a compozitiei florale la minim, iar diametrul lat al partii superioare maximizeaza potentialul fiecarei flori in mod individual. Cosul cu flori iti permite sa ascunzi in interiorul sau o mica surpriza pentru cea iubita: o cutiuta cu un inel, o inima intr-un plic sigilat sau o o bijuterie delicata. Cosul cu flori este clasic, iar clasicul nu iese niciodata din moda, astfel ca un astfel de cadou este intotdeauna relevant si capabil sa ofere placere chiar si celei mai pretentioase persoane. Un aranjament floral in cos,  poate servi nu numai ca un cadou extravagant, ci si ca un design neobisnuit pentru decorarea unei sali de banchet.

 

Atmosfera de petrecere si cina, vor fi mult mai confortabile, iar oaspetii vor gasi un impuls pozitiv, o  starea de spirit pozitiva, mai ales in cazul in care cosul cu flori  are o compozitie florala foarte placuta, stand la loc de cinste pe masa. Consultarea preliminara cu un floral, iti va permite alegerea unui aranjament care sa corespunda temei evenimentului. Cosurile de flori, cu usurinta vor asigura splendoarea si solemnitatea evenimentului, chiar daca evenimentul este planificat sa fie tinut acasa. Aranjamentul floral este un atribut obligatoriu, care poate veni alaturi de o sampanie, baloane si buchete traditionale, si, de asemenea, sunt ideale pentru a fi duse la un botez. Aranjamentul floral in cos, poate neutraliza in mod eficient plicul, ascuns printre florile luxuriante.

Unde sa comanzi un cos cu flori

Daca vei intra in magazinul online, te vei putea bucura de un cos de flori pentru barbati, femei, precum si pentru diferite aniversari pentru copii. Un cos de flori este un plus ideal pentru un cadou de nunta, o zi de nastere, 8 martie, Ziua Indragostitilor si orice alt eveniment festiv, fiind realizat numai din flori proaspete naturale.