Costurile cu carburantul va dau dureri de cap? Alegeti Nexus GPS Tracking – cel mai performant sistem de reducere a consumului

Costurile cu carburantul sunt o durere de cap pentru intretinerea flotei de autovehicule a unei companii, indiferent de marimea acesteia. Cu toate acestea, folosind un sistem de monitorizare auto prin GPS, are loc o reducere semnificativa a consumului de carburant folosit de angajati, ducand la o scadere a costurilor de intretinere cu pana la 30%. Exista anumite situatii frecvente in care soferii risipesc combustibilul si toate acestea pot fi eliminate cu un sistem de monitorizare.

Nexus GPS Tracking permite vizualizarea timpului de stationare a vehicului, una dintre situatiile in care are loc un consum complet inutil de carburant. Soferii sunt tentati sa tina motorul pornit cat timp are loc descarcarea si livrarea marfii, de exemplu. Pe de alta parte, stiind ca sunt monitorizati, soferilor le va fi de ajuns ca sa opreasca motorul cat timp stationeaza, ceea ce va elimina pana la 30 minute pe zi de stationare cu motorul pornit.
Deasemenea, cu ajutorul unui astfel de sistem, se poate monitoriza viteza cu care circula vehiculul. Soferii care vor sti acest lucru, vor respecta cu o mai mare atentie limitele de viteza legala, ceea ce va cauza mai putin consum de carburant. Mentinand viteza legala impusa, vor inregistra un consum minim.
Companiile trebuie sa se asigure ca angajatii folosesc cu responsabilitate combustibilul!
Prin abilitatea sistemului Nexus GPS Tracking de a monitoriza rutele si kilometrii parcursi, nu vor mai exista excursiile din weekenduri cu masina de serviciu sau alti kilometrii parcursi inafara programului de lucru. Astfel, companiile vor putea alege rutele cu o mai mare usurinta, optimizarea traseului de parcurs ducand la un numar mai mic de kilometrii parcursi si implicit la un consum mai mic de carburant. Managerii isi pot astfel localiza masinile instant si pot vedea ce masina este cea mai aproape de o anumita locatie.
Daca toti acesti factori sunt priviti in ansamblu, Nexus GPS Tracking va economisi pentru companie sute si chiar mii de EURO in costuri cu combustibilul.

Pentru mai multe informatii legate de acest sistem, puteti accesa www.gpstracking.ro sau contacta la support@gpstracking.ro .