Cost Experts, prima companie de reducere de costuri din Romania

Pionieri in piata reducerii de costuri specialistii Cost Experts vin cu o misiune clara: “Credem intr-o piata etica in care toti platim pretul corect pentru un serviciu!”. Avand o motivatie puternica, oameni cu peste 35 de ani de experienta in companii multinationale si bugete de 40 milioane de Euro administrate, Cost Experts aduce know how-ul necesar optimizarii costurilor administrative.

Costurile vizate pentru a fi reduse sunt: leasing, chirii, telecomunicatii si servicii IT, achitizii, asigurari, utilitati, si mijloace fixe.

Cu un palmares de peste 5 milioane de Euro salvati pentru clienti, in decurs de 1 an si jumatate, Cost Experts este o solutie eficienta. “Suntem intr-adevar o solutie pentru optimizarea bugetelor! Independenti si impartiali fata de orice furnizor,  scopul nostru este sa obtinem pentru client cele mai bune conditii  contractuale si preturi din piata la acel moment. Pentru ca suntem responsabili si orientati spre rezultate, facturam clientul doar in cazul unei reduceri a costurilor – cu alte cuvinte daca nu salvam, nu incasam.”  declara Eduard Holban, director de vanzari la Cost Expert.

Una dintre realizarile notabile este reducerea costului de chirie pentru Romsys, companie de top din industria IT. Negocierea contractului s-a realizat cu un dezvoltator imobiliar important pe piata din Romania. Rezultatul a constat intr-o reducere de peste 110.000 Euro in primul an. S-au obtinut si o serie de beneficii non-financiare: in legatura posibilitatea renegocierii si clauzele de indexare a pretului, penalitati si conditii de terminare a contractului, calitatea serviciilor in spatiul respectiv, control asupra eventualelor reparatii si conditiile de asigurare.

Cost Experts este o companie tanara cu capital privat 100% romanesc axata pe reducerea costurilor operationale. Cunoasterea detaliilor privind furnizorii si politicile lor fiscale precum,  experienta vasta in achizitii si negocieri, independenta fata de orice firma de furnizori garanteaza solutii optime.