Cosmeticele bio: solutia unui ten sanatos

cosmetice bioCosmeticele au menirea de a ne ingriji si mentine tanar tenul. Alegem sa investim bani frumosi in produsele cosmetice, bazandu-ne pe promisiunile pe care acestea ni le fac. In spatele acestor cosmetice gasite in comert, din pacate, se ascunde un adevar ingrijorator. Ansamblul de ingrediente din cosmeticele traditionale este daunator tenului nostru. Avand la baza ingrediente modificate genetic, conservanti si alti compusi chimici, cosmeticele achizitionate din comert, utilizate pe termen lung, cauzeaza aparitia iritatiilor, petelor, imbatranire precoce s.a.m.d.

Din fericire, Biovoice ne propune alternativa sanatoasa- cosmeticele bio.

Beneficiile cosmeticelor bio

Spre deosebire de ceea ce alegem sa cumparam din comert, cosmeticele bio au la baza o compozitie 100% organica. Cosmeticele bio se obtin prin procese pur naturale din plante si uleiuri esentiale. Aportul de vitamine si acizi grasi esentiale al cosmeticelor bio face ca acestea sa fie benefice tenului nostru.

Produsele Cosmetice bio ne ingrijesc pielea, avand un efect hidratant in profunzime. De asemenea, datorita compozitiei bogate in vitamine si acizi grasi, cosmeticele bio ajuta la regenerarea tesutului. Astfel, produsele cosmetice bio au un efect benefic de intinerire si revigorare a tenului nostru.

Cosmeticele bio sunt recomandate de specialistii in dermatologie, fiind potrivite oricarui tip de ten. Neavand in ansamblul de ingrediente niciun component chimic, daunator, produsele cosmetice bio sunt recomandate chiar si persoanelor cu ten sensibil. Iritatiile si alergiile nu vor mai prezenta un pericol, daca alegeti produse cosmetice bio recomandate de Biovoice.

unt de shea nerafinatcrema egyptian magic

Unde pot gasi cosmetice bio

Luand amploare acest val al stilului de viata sanatos, mai multe magazine au inceput sa comercializeze produsele de tip bio. Unul dintre aceste magazine, care a reusit sa se diferentieze prin calitatea produselor este Biovoice.
La Biovoice gasim o gama intreaga, diversificata de cosmetice bio. Preturile cosmeticelor bio oferite de Biovoice sunt cele mai avantajoase de pe piata. Incearca-le si tu!