Cosmetice Germane pur si simplu eficiente! Janssen Cosmeceutical GmbH.

    Produsele si tratamentele cosmetice ale marcii Germane Janssen Cosmeceutical pentru ingrijirea pielii si a corpului reprezinta o noua abordare la nivel mondial in tehnologia moderna de ingrijire a pielii.

   Janssen Cosmeceutical GmbH integreaza noua generatie de extracte din plante marine cu bio-tehnologia ingredientelor pentru a oferi produse inovatoare in domeniul ingrijirii  pielii.

    Abordarea Cosmeceutical presupune combinarea elementelor farmaceutice si terapeutice intr-un mod ecologic, fara a afecta echilibrul natural si protectia oferita de catre organism.

Extinderea Janssen Cosmeceutical Germania la nivel mondial (in peste 70 de tari), se datoreaza atat formulelor unice ale produselor comercializate cat si dorintei noastre de a corespunde celui mai inalt nivel de securitate satisfacand integral si neconditionat cerintele impuse de noile reglementari din industria cosmeticelor.

   Janssen Cosmeceutical este prima companie europeana care a a obtinut avizele US Food and Drug Administration (FDA) si dintre putinele companii care indeplinesc cerintele  de Securitate Ocupationala & Health Administration (OSHA).

   OSHA cere ca ingredientele naturale de baza folosite in produsul cosmetic sa prezinte o concentrare mai mare de 5% din formula produsului total! In majoritatea cazurilor, aceste ingrediente constituie mai putin de 1%. In acelasi timp OSHA impune ca numai produsele profesionale sa fie incluse in manual de securitate MSDS. Cu toate acestea, veti observa ca OSHA  a inclus atat liniile de produse Janssen, profesionale cat si pe cele de vanzare cu amanuntul. Aceasta spune multe despre calitatea produselor noastre.

   In SUA, majoritatea covarsitoare a terapeutilor pentru ingrijirea pielii prefera produsele si  tratamentele Janssen Cosmeceutical GmbH.

   In Romaniaprodusele Janssen Cosmeceutical GmbH sunt distribuite de firma D&V Production si comercializate online in magazinul www.dermapil.ro   info@dermapil.ro   0740010083