Cortina Residence – siguranta, confort si calitate

Cu siguranta fiecare dintre noi isi doreste sa locuiasca intr-un apartament ce ii poate asigura confort  dar mai ales siguranta printr-o structura calitativa a constructiei. Achizitionarea unui apartament intr-un ansamblu de locuinte unde siguranta, confortul si un plus de calitate ambientala sunt cuvintele cheie este cu siguranta o investitie inteligenta.

Atunci cand luam in calcul posibilitatea achizitionarii unui apartament situat intr-un ansamblu rezidential, cu siguranta primul aspect de care trebuie sa tinem cont este amplasarea acestuia. O locuinta situata in apropierea unui parc devine ideala in special pentru familiile cu copii acesta fiind locul perfect pentru petrecerea timpului liber in aer liber si totusi aproape de casa. De asemenea vecinatatea unei paduri este un mare bonus. Ca si mediu recreativ, ca si mediu oxigenant, ca si mediu punct.

Complexul de locuinte Cortina Residence este amplasat in imediata apropiere a parcului Herastrau, aproape de padurea Baneasa, fiind de asemenea foarte aproape si de numeroase centre comerciale, spitale sau gradinite si scoli; localizarea optima a acestuia permite de asemenea deplasarea rapida cu mijloacele de transport in comun sau metrou.

Pe langa amplasarea deosebita intr-o zona extrem de apreciata a Bucurestiului, Cortina Residence se mandreste cu o arhitectura deosebita a cladirii conceputa de cunoscuta firmaWestfourth, proiectarea structurii fiind realizata de Pop si asociatii, nume de referinta in domeniu.

Pentru a veni in intampinarea clientilor ce isi doresc o locuinta sigura din punct de vedere al constructiei, Cortina Residence se remarca ca fiind singurul ansamblu de locuinte de pe piata imobiliara romaneasca la ora actuala pentru a carui constructie s-a folosit beton B700, acesta fiind caracterizat de o rezistenta mecanico-fizica sporita precum si de rezistenta mare la clasele seismice(se foloseste in general la constructiile industriale).

Imbunatatirea calitatii vietii si asigurarea unui mediu igienico-sanitar optim este de asemenea o preocupare constanta a specialistilor in constructii; pentru a asigura o ventilatie optima a fatadei, Cortina Residence se diferentiaza ca fiind singura structura din Romania a carei fatada a fost tratata cu dioxid de titan, material fotocatalizator ce sub influenta luminii produce oxigen activ. Pe langa acest proces de purificare a aerului, dioxidul de titan nu permite dezvoltarea bacteriilor si microorganismelor ca mucegaiul sau igrasia ce in timp pot duce la accentuarea sau aparitia diverselor probleme de sanatate in spectrul respirator.

Tamplaria ansamblului Cortina Residence este de asemenea deosebita multumita feroneriei Schuco, tehnologia geamurilor fiecarui apartament incluzand sistemele inovative Low E si 4 Season, extrem de apreciate pe piata dezvoltatorilor imobiliari; nu ieftine, dar calitative. Lifturile amplasate cate 2 pe fiecare scara permit deplasarea comoda si rapida catre toate nivelurile ansamblului fiind totodata extrem de sigure (sunt dotate cu protectie impotriva focului si a apei).

Cortina Residence este poate cel mai inovativ ansamblu de locuinte din Bucuresti atat datorita structurii constructiei in sine cat si a finisajelor deosebite folosite de dezvoltatorul imobiliar, apartamentele din acesta avand toate caracteristicile ideale ale unei locuinte la standarde europene.