Cortina Residence, fresh start!

Cortina Residence localizat in zona de Nord a Bucurestiului, are placerea sa anunte reluarea operatiunilor de finalizare a ansamblului rezidential cu acelasi nume, ce cuprinde garsoniere si apartamente de 2, 3 sau 4 camere create pentru a satisface si cele mai exigente cerinte.

Pentru realizarea ansamblului rezidential Cortina Residence, dezvoltatorii imobiliari au colaborat cu cei mai buni producatori de materiale de constructii, arhitecti de renume international si proiectanti romani celebri pentru a realiza un produs unic pe piata din Romania.

Cortina Residence este singurul ansamblu de acest gen de la noi din tara pentru constructia caruia s-a folosit un tip de beton special si anume B700, cunoscut pentru rezistenta la compresiune precum si la o clasa de risc seismic mare, ce a fost ales in mod special pentru a oferi clientilor un plus de siguranta. Tipul de caramida porotherm marca Wienerberger folosit pentru realizarea ansamblului se remarca atat prin calitate deosebita cat si pentru proprietatile de izolatie termica sporita.

Oferim clientilor nostrii posibilitatea de a locui intr-un complex modern, Cortina Residence fiind singura constructie din Romania ce prezinta o fatada unica produsa de Agrob Buchtal ce permite producerea de oxigen activ sub influenta luminii, prin tratarea placilor fatadei cu dioxid de titan; acest mecanism impiedica de asemenea formarea bacteriilor, fungilor sau microorganismelor pe suprafata fatadei.

Tamplaria exterioara din aluminiu marca Schuco a complexului nostru se remarca printr-o grosime a feroneriei de 75 mm, tehnologia geamului incluzand sistemeleLow E si 4 Seasons recunoscute pentru caracteristicile termice deosebite.

Pentru a mentine aceeasi standarde in ceea ce priveste calitatea si eleganta interioarelor, designerii nostrii colaboreaza in stransa legatura cu clientii in ceea ce priveste amenajarea interioara a apartamentelor, acestea fiind decorate cu gresie si faianta apartinand renumitelor marci italienesti  Atlas Concorde si Marazzi. Clientii nostrii pot alege de asemenea culoarea si modelul parchetului din apartamente, la baza fiind un tip de parchet triplu-stratificat de regula alcatuit din doua straturi din esenta de brad, iar al treilea strat ce este la vedere poate fi alcatuit din esenta de stejar sau fag, in functie de preferintele fiecaruia.

Apartamentele Cortina Residence sunt dotate cu aparate de aer conditionat de tip centralizat ce permit clientilor alegerea temperaturii optime pentru fiecare incapere in parte, oferind astfel un plus de confort ambiental. Din punct de vedere al sistemului de incalzire al apartamentelor, complexul nostru este dotat cu centrale termice Wiessmann si sisteme ventiloconvectoare ce se remarca printr-o capacitate calorica sporita reducand astfel costurile de intretinere comparativ cu alte tipuri de centrale individuale.

Ansamblul rezidential Cortina Residence pune la dispozitia clientilor sai apartamente deosebite ce se remarca atat printr-o constructie la standarde europene cat si prin finisaje interioare si exterioare de ultima generatie, oferind astfel posibilitatea achizitionarii locuintei ideale.