Cortina Residence e unul dintre cele mai apreciate ansambluri rezidentiale din Nordul Capitalei

Cortina Residence e unul dintre cele mai apreciate ansambluri rezidentiale din Nordul Capitalei. Eleganta si calitatea constructiei au atras atentia clientilor care au inceput deja sa isi rezerve apartamente si garsoniere in complexul imobiliar. Chiar si asa, dezvoltatorii Cortina Residence investesc in continuare in ansamblul rezidential.

Ultima investitie e legata de fatada ansamblului imobiliar. Dezvoltatorii si-au dat seama ca nu locatia vinde, ci calitatea constructiei. Astfel, acestia au hotarat sa achizitioneze o fatada ventilata si ecologica. Practic, aceasta este inca o premiera pentru ansamblurile rezidentiale din Bucuresti. Cortina Residence e singurul complex imobiliar din Capitala care va monta o fatada ventilata si ecologica.

Fatada ce a inceput sa fie montata la Cortina Residence e produsa de Agrob Buchtal, o firma cu renume pe piata imobiliara. Procesul de productie a fost cu totul si cu totul deosebit. Placile de ceramica au fost tratate in momentul coacerii  cu dioxid de titan. Acesta este un fotocatalizator care, aplicat pe suprafata placilor de ceramica in timpul coacerii, le confera mai multe propietati. Cea mai importanta esta ca, sub influenta luminii, placile de ceramica care compun fatada ansamblului Cortina Residence produc oxigen activ. Astfel, fatada ansamblului Cortina Residence poate substitui absenta unui parc de doua hectare atunci cand vine vorba de a produce oxigen activ.

In apropierea ansamblului Cortina Residence se afla si cel mai mare spatiu verde amenajat din Bucuresti. Parcul Herastrau se afla la doar 400 de metri distanta de ansamblul rezidential. Astfel, clientii beneficiaza de oxigen activ produs atat de fatada eco-ventilata, cat si de copacii din parc. De asemenea, la 5 kilometri distanta se afla si padurea Baneasa. Fatada ansamblului Cortina Residence purifica si aerul. Astfel, prin oxidare se descompun noxele, iar mirosurile urate din incaperi se distrug. Dezvoltatorii Cortina Residence au vrut sa afle care este puterea de purificare a aerului. Iar rezultatul e peste asteptari. 1000 de metri patrati de ceramica tratata cu dioxid de titan echivaleaza, ca putere de purificare a aerului, cu 70 de arbori. De precizat e ca suprafata totala a fatadei ansamblului Cortina Residence este de 12.000 de metri patrati.

De asemenea, fatada tratata cu dioxid de titan poate distruge bacteriile, virusii, germenii din microorganisme, muschi si licheni. Astfel, Cortina Residence le asigura clientilor un mediu placut si sanatos. Acestia deja au inceput sa-si rezerve locuinte in ansamblul rezidential care va fi gata in vara anului 2015. Pentru vizionari, clientii sunt asteptati in cartierul Baneasa, pe strada Horia Macelariu, la numarul 83.