Cortina Residence – confort si siguranta

Boom-ul imobiliar din anii 2007-2008 al pietei imobiliare din Romania a fost urmat de o perioada dramatica ce a continuat cativa ani, timp in care vanzarile de apartamente si locuinte au scazut considerabil din cauza raportului disproportionat calitate/pret, costul imobilelor fiind exagerate comparativ cu finisajele si materialele de constructie folosite.

De ceva timp insa, piata imobiliara din Romania a devenit un amalgam de oferte care mai de care mai atractive, dezvoltatorii si constructorii imobiliari aducand in atentia publicului noi concepte si materiale de constructie calitative de inspiratie europeana pentru a incuraja constructia si vanzarea imobilelor.

In prezent, piata imobiliara pune la dispozitia clientilor tot mai multe imobile si ansambluri de locuinte noi pozitionate in centrul Capitalei sau in zone de interes , marea majoritate a acestora fiind dotate cu finisaje interioare si exterioare ultra-luxoase apartinand marilor producatori in domeniu.

Conceptul de calitate a devenit esential si criteriul unic de evaluare a unei locuinte noi, astfel ca dezvoltatorii ofera clientilor imobile realizate cu materiale de ultima-generatie si chiar inglobeaza in structurile clasice concepte ecologice fara a devasta mediul inconjurator.

O structura ce indeplineste cu succes caracteristicile locuintei ideale vizate de clientii ce activeaza pe piata imobiliara din Romania este ansamblul rezidential Cortina Residence, situat pe Str.Horia Macelariu nr.83, sector 1, mai exact in zona Baneasa.

Locatia deosebita a complexului Cortina Residence permite accesul catre Soseaua Bucuresti Ploiesti/Centura/Aeroportul Otopeni sau centrul orasului facand legatura cu Strada Nicolae G. Caramfil, Strada Barbu Vacarescu, Calea Floreasca sau Bulevardul Aviatorilor. Apropierea de Aeroportul International Henri Coanda si Aeroportul Baneasa precum si apropierea de Parcul Herastrau constituie alte avantaje deosebite oferite de Cortina Residence.

Complexul Cortina Residence se mandreste cu arhitectura deosebita a constructiei realizata de firma britanica Westfourth sub proiectarea „Pop si Asociatii”, constructia fiind realizata de Grupul Consal.

Structura deosebita a constructiei se remarca prin utilizarea betonul de tip B700, folosit pana acum in special in cazul constructiilor industriale, deosebit de apreciat de catre specialistii in domeniul constructiilor pentru rezistenta mecanica superioara dar si pentru rezistenta la clase seismice mari.

Finisajele exterioare marca Schuco, cu o grosime a feroneriei de 75 mm sunt dotate inclusiv cu sistemele de ultima generatie Low-E si Season 4, asigurand astfel un confort termic si fonic ideal.

Finisajele interioare ceramice apartin producatorilor italieni Atlas Marazzi si Concorde iar parchetul triplu-stratificat de esenta pura confera apartamentelor Cortina Residence un plus de eleganta si confort.

Apartamentele Cortina Residence se bucura de un raport calitate/pret extrem de avantajos, suprafetele generoase ale acestora ce variaza de la circa 69 mp in cazul unei garsonierei pana la 247 mp in cazul unui apartament de 4 camere, putand fi achizitionate cu un pret de 1.300 euro/mp, fata de circa 2.000 de euro/mp(pretul zonei Baneasa).