Corporate Party la Taj Restaurant!

In acest an, la Taj Restaurant meniul pentru o petrecere corporate incepe de la 12 Euro/pers.pentru Open Bar si Open Bufet, putand personaliza in functie de preferintele grupului orice meniu pana la 45 de Euro/ Persoana, de la specialitati culinare din bucataria asiatica, internationala pana la preparate romanesti traditionale. Pentru grupuri care depasesc 30 de persoane se poate oferi exclusivitate in functie de disponibilitate. Cu o capacitate de 150 de locuri, Taj Restaurant poate gazdui petreceri de pana la 80 de persoane sittintg, si 150 persoane standing.

Acest moment al anului aduce in discutie pregatirea pentru finalul de an, si mai ales pentru Petrecrerile de Craciun. Nu este niciodată prea devreme pentru a începe planificarea pentru petrecerea de Craciun a compeniei dvs. , iar o rezervare timpurie este cu siguranta recomandata, asigurandu-va in felul acesta ca petrecerea va avea loc intr-o anumita data, evitand astfel orice dezamagire.

Petrecerile de Craciun sunt o necesitate absolută pentru companii, indiferent de mărimea lor. O noapte în oraş să-şi amintească de Crăciun este un mod excelent de a spune MULTUMESC personalului pentru munca grea de peste an, dezvoltand un ridicat spirit de echipa. Craciunul este un moment de reflecţie şi de reconciliere, precum şi o mare oportunitate de a lasa formalitatile deoparte si a te distra din greu.

Restaurant Taj reprezinta de 8 ani sofisticata bucatarie indiana in Bucuresti, 8 ani de arome si ritmuri exotice, castigand numai in ultimii doi ani titlul de de “Cel mai bun restaurant indian din Bucuresti”, decernat in cadrul concursului Eating & Drinking Awards. Mai mult, in 2010 restaurantul Taj a castigat si premiul de “Cel mai popular restaurant din Bucuresti”.

 

Va invitam la Taj Restaurant pentru o petrecere de Crăciun memorabilă!