Coramis lanseaza o limba universala

In prezent, pe Glob, se vorbesc circa 8000 de limbi. Dar de acum incolo totul se va rezuma la o singura limba. Aceea in care tu vorbesti. Acest lucru este posibil cand ai o firma de traduceri profesionista si cu experienta, cum este Coramis Traduceri.
Sub sloganul “Cuvinte bine alese”, Coramis Traduceri inspira incredere, onestitate si profesionalism, oferind celor interesati o gama vasta de servicii. Traducere, interpretare, legalizarea documentelor si livrarea lor, traduceri de site-uri si DTP, toate acestea au un numitor comun: calitate de standarde inalte. Fie ca este vorba de materiale din domeniul tehnic, economic sau juridic, echipa de traducatori Coramis, autorizati de Ministerul Justitiei, da dovada constanta de profesionalism. Engleza, franceza, germana, portugheza, rusa si spaniola sunt cateva din limbile in care acestia exceleaza.
Iar daca pana acum pare doar o alta firma de traduceri, Coramis este mai mult de atat. Latura creativa face parte din spiritul acestei firme, regasindu-se mai concret in serviciile de traducere a sloganurilor si nu numai.
Promptitudine, calitate ireprosabila, eficienta si creativitate. In concluzie, o firma completa de traduceri, care nu poate reprezenta altceva decat o alegere foarte buna pentru oricine.