Copiii de la sate colinda la KFC si Pizza Hut!

Cele doua lanturi de restaurante vor distribui in schimbul unei donatii minime de 10 lei CD-ul cu colinde traditionale de la sat, pe care cei 20 de copii din Jilavele, judetul Ialomita il lanseaza cu ajutorul World Vision Romania. Fondurile stranse din vanzarea CD-urilor vor fi directionate catre educatia copiilor nevoiasi din mediul rural inclusi in programul ‘’Vreau in clasa a noua’’.

Cei 20 de copii ai grupului “Colinda” au varste cuprinse intre 8 si 14 ani, iar talentul lor a primit deja recunoasterea publicului in cadrul numeroaselor concursuri, festivaluri si emisiuni televizate la care au participat.

CD-ul pe care ei il lanseaza cuprinde 21 de piese cantate acapela, o parte culese din folclorul popular national iar restul din folclorul specific zonei Ialomita.

 Parteneriatul dintre KFC, Pizza Hut si World Vision Romania se desfasoara deja de trei ani prin intermediul programului “Vreau in clasa a noua”, program ce isi propune reducerea abandonului scolar in mediul rural si crearea posibilitatii de a-si continua studiile la liceu pentru copiii nevoiasi de la sate.