Copii PJ Shoes se pregătesc de petrecerea primăverii!

Bucureşti, 17 Februarie 2011 – PJ Shoes anunță demararea activităților de pregătire a lansării colecției de Primăvară-Vară 2011. “Primăvara Copilăriei” este o colecție ce sărbătorește copilăria și primăvara în stil, printr-un design deosebit și combinații de culori vii, fără a omite calitatea și funcționalitatea atât de importante pentru copii și părinți deopotrivă.
PJ Shoes ne promite o colecție inedită, o colecție în care fiecare model a primit atenția cuvenită, o colecție care demonstrează că un preț rezonabil și o calitate de excepție pot coexista.
Cuprinși de febra primăverii, copii PJ Shoes organizează o petrecere. Se aud clinchetele ghioceilor și brândușele alergînd pe ritmurile soarelui și vîntului îmbietor de primăvară. Copii noștri pregătesc o petrecere, o petrecere în onoarea Primăverii Copilăriei. O petrecere pentru copii mari și copii mici.
Începând cu această săptămână copii PJ Shoes și-au asumat rolurile de amnasadori ai primăverii. Pregătesc catalogul și petrecerea de lansare a noii colecții. Planificată pentru luna martie 2011, cu invitați speciali și cu activități ce ne vor aduce aminte de copii din noi, Primăvara Copilăriei va fi un eveniment la care vei dori să participi iar și iar.
Vedeta colecției este Karina Gâdea care, împreună cu ceilalți ambasadori ai copilăriei, promite să vă încânte cu zâmbetul și bucuria ei.
SC Pro Comod Shoes SRL confecționează încălțăminte de peste 10 ani , În prezent firma are peste 200 angajati și utilaje din cele mai moderne pentru realizarea unor produse de cea mai buna calitate. Detinem licenta Gore-Tex si ISO 9001.
În decursul activitătii compania a realizat încălțăminte din toate gamele și în urma experienței acumulate s-a axat pe segmentul încălțămintei sport din care menționăm doar câteva categorii: fotbal, trekking, încălțăminte copii și încălțăminte sport pentru activitățile de zi cu zi.
În urma unei îndelungate colaborări cu o prestigioasa firmă italiană, compania a acumulat o experiență greu de egalat pe piața românească, astfel încât încălțămintea pentru copii P.J. Shoes (Pache Junior) este realizată la cele mai înalte standarde. Specialiștii noștri în design, când au realizat gama pentru copii, au luat în calcul toate nevoile specifice unui copil: păstrarea gleznei în poziția corectă, durabilitate pentru o rezistență crescută în timp, flexibilitate pentru un confort sporit și stil.

PJ Shoes crează pantofi pentru cei mai prețioși și pretențioși clienți: copiii. Fiecare produs PJ Shoes recunoaşte particularităţile anatomice ale piciorușelor micuților clienți, pentru ca ei să se bucure de tot ce inseamnă calitate, confort și siguranță cu fiecare pas pe care îl fac.
PJ Shoes vine cu o experiență de peste 30 de ani în producția de încălțăminte. Toate produsele PJ Shoes sunt din piele naturală sau materiale impermeabile și care permit piciorului să respire. Tălpile și calapoadele folosite respectă cele mai riguroase standade de calitate.
Informaţii suplimentare pot fi gasite: www.pjshoes.ro
Pentru mai multe detalii:
Monica Magureanu
Monica.magureanu@pandorra.ro
Tel: +40742 044 510

Adresa: Sos. Berceni nr.8, Sector 4, Bucuresti, Romania 04195
E-mail: office@pjshoes.ro