Copii PJ Shoes sarbatoresc primavara cu stil! Intra in concurs!

Bucureşti, 24 Februarie 2011 – PJ Shoes anunță demararea concursurilor din seria “Pantofiorul Fermecat”.
PJ Shoes va propune o serie de concursuri antrenante pentru săbătoarea primăverii. Cu ocazia lansării colecției de primăvară-vară 2011 vă invităm sa fiți alături de noi, să sărbătoriți primăvara și pantofiorii cu stil.
O petrecere cu clinchete de brândușe, o colecție ce se remarcă prin stil si atitudine, activități diverse și jocuri pentru copii mari și mici vă așteapta într-o zi care vei dori să se repete iar și iar. Copii, părinți, bunici vă așteptăm alături de noi. Intră în concurs și copilul tău poate fi unul dintre ambasadorii primăverii!
Puteți participa la unul din concursurile noastre:
• Direct pe site-ul nostru, scrie-ne o poveste: http://www.pjshoes.ro/shop/content/14-concurs-colectie-copii-primavara-vara
• Daca vrei o varianta de life and style incearca – http://www.eva.ro/concursuri/concurs-pj-shoes.html
• Sau poti avea povestea publicată dacă încerci – http://www.itsybitsy.ro/Articole/Despre-itsy-bitsy/Concurs/Sarbatoreste-primavara-copilariei-cu-stil-articol-1802.html.

PJ Shoes crează pantofi pentru cei mai prețioși și pretențioși clienți: copiii. Fiecare produs PJ Shoes recunoaşte particularităţile anatomice ale piciorușelor micuților clienți, pentru ca ei să se bucure de tot ce inseamnă calitate, confort și siguranță cu fiecare pas pe care îl fac.
PJ Shoes vine cu o experiență de peste 30 de ani în producția de încălțăminte. Toate produsele PJ Shoes sunt din piele naturală sau materiale impermeabile și care permit piciorului să respire. Tălpile și calapoadele folosite respectă cele mai riguroase standade de calitate. Compania detine ISO9001.
Informaţii suplimentare pot fi gasite: www.pjshoes.ro
Pentru mai multe detalii:
Monica Magureanu
Monica.magureanu@pandorra.ro
Tel: +40742 044 510