CoolBuy pune la bataie premii de 50.000 EURO!

Bucuresti, 24 mai 2011: CoolBuy lanseaza in premiera un program de fidelizare a clientilor, cu premii totale de pana la 50.000 EURO!

Site-ul www.CoolBuy.ro, unul dintre cei mai importanti jucatori pe piata de reduceri colective din Romania, lanseaza in premiera un sistem de fidelizare a clientilor. Sistemul are doua componente: una sub forma de bonusuri de fidelitate, in care clientii care cumpara oferte primesc automat inapoi pana la 10% din valoarea achizitiilor si una sub forma de premii oferite prin tragere la sorti, premiul cel mare ajungand pana la 10.000 EURO.

Laura Irina, Director Vanzari si Marketing CoolBuy declara: “Consideram ca pe langa dezvoltarea continua a bazei de clienti activi, in acest moment ajungand la peste 250.000 de vizitatori unici pe site-ul nostru, dezvoltarea unei relatii de durata si fidelizarea clientilor nostri este cheia succesului in acest gen de afacere. Pe langa sistemul de bonificare a fidelitatii, CoolBuy ridica in permanenta stacheta calitatii serviciilor oferite, pentru a recompensa clientii fideli cu cele mai bune oferte”
CoolBuy a fost lansat in noiembrie 2010 ca un proiect independent al grupului IT Assist, furnizor de servicii IT, activ de peste 5 ani pe piata din Romania. Recent, compania a anunta depasirea pragului de 1 milion de  EURO economisiti pentru clientii sai. Site-ul www.CoolBuy.ro a prezentat in cele 6 luni de la lansare, peste 200 de oferte pentru clientii sai din Bucuresti si Ploiesti, vanzand in total peste 50.000 de vouchere cu o reducere medie de aproximativ 70% din valoarea originala.

Bogdan Dodu, Director General al grupului IT Assist conchide: “Valoarea pe care o oferim partenerilor nostri, furnizorii de oferte de pe site-ul CoolBuy, consta in expunerea rapida catre o baza larga de potentiali clienti. Dorim ca pe langa brand awareness-ul obtinut, partenerii nostri sa obtina si cat mai multi clienti fideli pentru afacerea lor. Tocmai de aceea consideram ca o baza de clienti loiali este o valoare incontestabila oferita de CoolBuy partenerilor sai.”

Detalii despre cum puteti participa la aceasta campanie gasiti pe www.CoolBuy.ro/50000EUR

Despre CoolBuy

CoolBuy este o marca a companiei Web Assist, dezvoltata de furnizorul de servicii IT Assist.
CoolBuy este unul dintre jucatorii strategici, formatori ai pietei de reduceri colective din Romania. Investind activ in educarea pietei si cresterea bazei de audienta, aceasta depaseste in acest moment 250.000 de vizitatori unici din Bucuresti si Ploiesti.

Pentru mai multe informatii despre CoolBuy, nu ezitati sa ne contactati.

Alexandra Bucker
Communication Specialist

http://www.coolbuy.ro

Alexandra.Bucker@coolbuy.ro