CoolBuy a depasit pragul de 1 milion de EURO

Lansat in luna noiembrie a anului trecut, site-ul www.CoolBuy.ro a prezentat in cele 6 luni de la lansare peste 200 de oferte pentru clientii sai din Bucuresti si Ploiesti, vanzand in total peste 50.000 de vouchere cu o reducere medie de aproximativ 70% din valoarea originala.

Laura Irina, Director marketing si vanzari la CoolBuy declara: “Inca de la bun inceput noi am incercat sa ne diferentiem puternic fata de celelalte site-uri de reduceri prin calitatea ofertelor prezentate si orientarea noastra catre satisfactia clientilor nostri. Am fost primul site de acest gen care a introdus o politica de satisfactie garantata, in termen de 30 de zile oricine poate solicita returnarea banilor daca nu a fost multumit de serviciile primite. Am lansat, de asemenea in premiera absoluta, un sistem de categorii de oferta astfel incat sa ne adresam fiecarui client cu tipul de oferte pe care si-l doreste. De aceea peste 50% din cumparatorii nostri sunt fideli, cumparand cel putin de 2-3 ori pe luna ofertele noastre.”

CoolBuy este un proiect demarat in cadrul grupului IT Assist, furnizor de servicii IT cu o experienta de peste 5 ani pe piata romaneasca. Bogdan Dodu, Directorul General al grupului ne destainuie: “CoolBuy a inceput ca un proiect de promovare pentru compania noastra. In trecut am mai lansat si alte proiecte online, oferite de regula gratuit vizitatorilor nostri, care ne-au ajutat sa ne dezvoltam competentele in zona de online. La scurt timp dupa lansarea sa am realizat insa potentialul si am hotarat sa investim in dezvoltarea acestui proiect. In acest moment estimam investitiile la peste 300.000 de euro in special pentru dezvoltare si promovarea site-ului. Noi vrem sa cream un business de durata care sa ofere un real model de succes atat pentru clientii site-ului cat si pentru furnizori. Cu acestia din urma construim o relatie de consultant, ajutandu-i nu doar cu promovarea ci si cu sfaturi concrete de maximizare a rezultatelor promovarii, cuvantele de ordine fiind: eficienta si rezultatele masurabile.”

Printre ofertele care au fost cel mai bine primite de catre clientii site-ului, se numara cele din domeniul turismului, ca exemplu un hotel din statiunea Predeal a vandut prin www.coolbuy.ro nu mai putin de 800 de nopti de cazare in doar 48 de ore! Alte oferte au starnit mii de comentarii pe internet datorita caracterului lor inedit, cum ar fi “Partener infidel? Cu doar 49 de RON cumperi certitudini prin angajarea unui detectiv specializat in filajul conjugal”. Altele au adunat mii de clienti in doar 24 de ore prin caracterul lor exceptional, exemple ar fi: intrarea la patinoarul din Sun Plaza la doar 1 RON sau o portie de mancare chinezeasca la doar 5 RON!

Laura Irina conchide: “Incercam sa ne surprindem in mod placut clientii fideli prin prezentarea unor oferte Cool, in ton cu valorile brand-ului nostru. Nu credem ca reducerea in sine este singurul motiv pentru care oamenii cumpara ofertele noastre. Zi de zi ei primesc o sugestie noua de petrecere a timpului liber, de infrumusetare sau pur si simplu de lucruri utile care le sporesc calitatea vietii. Filosofia noastra este diversificarea ofertelor si crearea in acest fel a unui lifestyle… Cool”

Despre CoolBuy

CoolBuy este  marca a companiei Web Assist, dezvoltata de catre furnizorul de servicii IT Assist.
CoolBuy este unul dintre jucatorii strategici, formatori ai pietei de reduceri colective din Romania. Investind activ in educarea pietei si cresterea bazei de audienta, aceasta depaseste in acest moment 250.000 de vizitatori unici din Bucuresti si Ploiesti.

 

Pentru mai multe informatii despre CoolBuy, nu ezitati sa ne contactati.

Alexandra Bucker
Communication Specialist
http://www.coolbuy.ro
Alexandra.Bucker@coolbuy.ro