Controlul consumului de carburant – o problema majora a fiecarui manager de flota

Odata cu cresterea preturilor la carburant, justificarea costurilor cu transportul a devenit mai mult ca niciodata o prioritate pentru fiecare companie.Astfel, reducerea acestor costuri este considerata o strategie majora. Inregistrarea unui consum mediu este o miza pentru un condus economic si flexibil. Pentru o monitorizare permanenta si sigura a consumului de carburant al autovehicului dumneavoastra, Compania Nexus Electronics a conceput o solutie de reducere a costurilor cu ajutorul unui debitmetru numit AIC – 900 VERITAS, elaborat dupa cele mai exigente standarde elvetiene.
Nexus Electronics a dezvoltat cu certitudine cea mai buna solutie de masurare a consumului de carburant, si anume sistemul de masurare directa, ci o eroare mai mica de +/- 1%. Acest sistem poate fi aplicat pe orice categorie de vehicul: autoturisme, autobuze, tractoare, barci, utilaje de constructie, masurand orice categorie de carburant. Avand astfel un control permanent asupra soferului, nu vor mai exista cazuri de furt din rezervor de catre sofer, situatia cu care ne-am obisnuit cu totii de atata timp si care parea pana acum de nerezolvat.
Primul sector implicat direct in aceasta problema este cel de transport. Studiile arata ca, in bugetul unei astfel de companii costurile cu carburantul ocupa pana la 25%, ceea ce demonstreaza pe deplin importanta solutionarii acestei probleme, de unde si profitul obtinut de cei care reusesc sa reduca aceste costuri prin sistemul Nexus Electronics, un instrument de masurat simplu de utilizat si usor de implementat. Principalele beneficii sunt: reducerea consumului de carburant cu pana la 15%, totalizarea consumului de carburant printr-un display de incredere, putand fi folosit pentru toate motoarele cu injectie.
Calitatea oferita de AIC – 900 VERITAS este dovedita prin precizia, stabilitatea si rezistenta dovedita in conditii extreme. Constituit pentru lichide care pulseaza, acest debitmetru a fost proiectat pentru un mai bun management al flotei de vehicule, prin costuri mai mici de intretinere si administrare.
Debitmetrele AIC au referinte in intreaga lume, cu peste 3000 clienti. Nexus Electronics este compania care a venit cu aceasta solutie in Romania pentru a fi cu un pas inainte in criza financiara, oferind o solutie majora in reducerea costurilor cu intretinerea flotei companiilor.
Solutia oferita de compania Nexus Electronics permite o economisire de la 10 pana la 15% a carburantului.Daca raportam aceasta cifra la cea de mai sus (costurile cu carburantul ocupa in cadrul unei companii pana la 25%), in cadrul unui buget de 1.000.000.000 $, consumul de carburant ocupa 250.000 $. Astfel acest debitmetru va economisi pana la 37.500 $ intr-un singur an, de unde reiese si eficienta acestuia.
Costurile cu carburantul va dau dureri de cap?Daca da, atunci
alegeti Nexus Electronics – firma cu cel mai performant sistem de reducere a consumului.Pentru mai multe informatii legate de acest sistem, ne puteti contacta la support@gpstracking.ro sau diana.mocanu@gpstracking.ro