CONTRAST IMPEX LA COMSOBEAUTY

Contrast Impex este unul dintre protagonistii pietei romanesti de infrumusetare de peste 15 ani.
Contrast le ofera operatorilor din acest domeniu oportunitati importante prin aportul brandurilor internationale profesionale de cosmetica, coafura si aparatura dupa cum urmeaza:
Revlon Professional – lanseaza Style Masters – o noua gama de produse de styling create in colaborare cu cei mai buni hairstylisti din lume.
Germaine de Capuccini ( reprezinta o gama larga de produse faciale si corporale, vine in intampinarea nevoilor moderne de sanatate si frumusete, formule inovatoare bogate in ingrediente active de inalta performanta pentru a obtine rezultate vizibile imediate)
Dr Christine Schrammek– tratamentul Green Peel un peeling revolutionar care imbina armonios ultimele inovatii din cercetarea medicala dermatologica cu natura.
Ainhoa pietrele pretioase au multe calitati, multe dintre care pot fi exploatate in sectorul produselor cosmetice . Gama Luxury Diamond Ainhoa foloseste praf de diamante impotriva imbatranirii pielii. Calitatile acestui material prestios sunt sporite de prezenta retinolului si proteinelor anti-imbatranire care permit pielii sa se regenereze .
Nails Kim –un nou brand in panoramica produselor si echipamentelor pentru unghii tehnice
LENDAN – produse cosmetice pentru îngrijire a pielii ÅŸi produse pentru îngrijirea corpului sunt create folosind ingrediente naturale din legume ÅŸi extracte de plante marine.
Ingrediente sunt atent selectate si combinate de către o echipă de cercetare ştiinţifică, Lendan si-a dedicat 45 de ani in cercetarea si productia de inalta calitate a produselor cosmetice naturale pentru sectorul profesional, acesta fiind un aspect extrem de important in ascensiunea inregistrata de brandul LENDAN la nivel mondial

Acasa