Contabilitatea primara – o specializare pentru un viitor mai bun!

Profesia de contabil ramane in continuare una dintre cele mai cautate pe piata fortei de munca. Institutiile, companiile autohtone sau straine, chiar si fundatiile sau uniunile artistice – toate au nevoie de cel putin un contabil. Si dumneavoastra puteti deveni un specialist cautat de multi angajatori, studiind confortabil, unde si cand doriti, dupa orele de program.
In Romania, este necesara dezvoltarea unei culturi contabile solide, mai ales in conditiile actuale caracterizate prin: exigenta crescuta din partea clientilor, necesitatea reducerii costurilor si probleme de gestiune financiara. Eurocor va ofera solutia ideala pentru a face fata provocarilor din acest domeniu – cursul de Contabilitate primara.
Ce avantaje aveti daca urmati cursul Eurocor Contabilitate primara?
1. Studiati comod, in ritmul propriu, cand si unde doriti.
2. Incepeti „de la 0”. Pentru a urma acest curs nu aveti nevoie de cunostinte anterioare.
3. Va veti familiariza treptat cu toate elementele specifice acestui domeniu. La sfarsitul cursului veti putea realiza cu maxima eficienta sarcinile ce revin unui contabil.
4. Veti invata despre documentele contabile si evidenta acestora, tipurile de registre si jurnale contabile, despre inventar, principiile contabilitatii financiare, impozite si taxe.
5. Veti invata si cum sa interpretati bilantul si contul de rezultate al firmei.
6. Beneficiati de sprijinul GRATUIT al unui profesor personal, care va asista pe toata durata cursului.

In plus, la sfarsitul cursului, dupa parcurgerea unui scurt program optional de pregatire fata-n fata, puteti obtine si o diploma recunoscuta in Romania si in alte peste 60 de tari!

Inscrierile se fac online completand formularul de inregistrare de la adresa www.eurocor.ro/comunicat

INSTITUTUL EUROCOR este filiala SCOLII EUROPENE DE CURSURI PRIN CORESPONDENTA (ESCC) cu sediul central in Olanda, cea mai importanta scoala europeana specializata in aceasta forma de instruire, prezenta in 7 tari din Europa si Asia. In prezent, mai mult de 850.000 de cursanti din intreaga lume primesc in fiecare luna pachetul de curs, iar indrumarea acestora se realizeaza in fiecare tara numai cu ajutorul specialistilor in domeniu. Si in Romania, peste 160.000 de persoane din toata tara au ales sa-si dezvolte pregatirea profesionala sau sa invete o limba straina cu Eurocor.

Eurocor – Institutul European de Cursuri prin Corespondenta
Sos Oltenitei 35-37, sector 4, cod 041293, Bucuresti
Telefon: 021 33.225.33
Fax: 021-33.225.30
e-mail:marketing@eurocor.ro
Web: www.eurocor.ro/comunicat