Contabilitatea – o specializare de top pentru un viitor fara griji!

Profesia de contabil ramane in continuare una dintre cele mai cautate pe piata fortei de munca. Institutiile, companiile autohtone sau straine, chiar si fundatiile sau uniunile artistice – toate au nevoie de cel putin un contabil. Si dumneavoastra puteti deveni un specialist cautat de multi angajatori, studiind confortabil, unde si cand doriti, dupa orele de program.

In Romania, este necesara dezvoltarea unei culturi contabile solide, mai ales in conditiile actuale caracterizate prin: exigenta crescuta din partea clientilor, necesitatea reducerii costurilor si probleme de gestiune financiara. Astfel, imbinarea cunostintelor de contabilitate cu un program pe calculator adecvat duce la eficientizarea activitatii zilnice a unei companii.

Institutul Eurocor va ofera solutia ideala pentru a face fata provocarilor din acest domeniu – cursul de Contabilitate Asistata PC (CIEL), avand la baza o versiune demonstrativa a programului CIEL Conta. Acesta va ofera mai multa flexibilitate in activitatea zilnica, precum si posibilitati extinse in obtinerea de rapoarte, analize financiare si manageriale.

Veti afla mai multe despre balantele de verificare, bilantul contabil, precum si gestionarea salariilor in CIEL. Veti descoperi cat de usor puteti acumula cunostinte specifice acestui domeniu, parcurgand caietele de curs de la Eurocor! Limbajul este accesibil, iar accentul este pus pe partea practica. Aveti la dispozitie numeroase exemple si exercitii inspirate din activitatea de zi cu zi a unui contabil. Va puteti verifica permanent solutiile propuse la exercitii in sectiunea raspunsuri, beneficiind si de ajutorul unui profesor personal.

Cursul Eurocor Contabilitate Asistata PC (CIEL) este cea mai usoara solutie prin care dobanditi notiuni necesare desfasurarii cu succes a acestei profesii. Un program de contabilitate este esential pentru buna derulare a activitatii unei companii. Cu ajutorul cursului Eurocor si a unui software corespunzator, tinerea contabilitatii firmei devine mult mai usoara!

Profitati acum de sansa de a deveni un profesionist in contabilitate! Daca optati pentru cursul de Contabilitate Asistata PC (CIEL), veti primi GRATUIT si un CD cu o versiune demonstrativa a programului de contabilitate CIEL.

La sfarsitul cursului Eurocor Contabilitate Asistata PC (CIEL), in urma unui scurt program de pregatire fata-n fata, veti putea obtine si o diploma recunoscuta oficial in Romania, dar si in alte peste 60 de tari. Pregatiti-va pentru o cariera de succes!

Inscrierile se fac online completand formularul de inregistrare de pe site-ul www.eurocor.ro. Pentru informatii telefonice, contactati Departamentul Relatii Cursanti la 021.33.225.33.