Consumul zilnic de ulei de peste contribuie la sanatatea ta si a intregii familii

logo Lysi gifLysi, lider mondial in productia de ulei de peste, cu o experienta de peste 70 de ani in domeniu, va recomanda sa va informati despre beneficiile consumului zilnic de ulei de peste pentru sanatatea intregii familii, accesand www.sagasanatate.ro

Dr. Serban Damian, nutritionist sportiv specializat la CIO, despre uleiul de peste:Datorita continutului mare de acizi grasi esentiali, in special omega-3, uleiul de peste este un supliment nutritiv deosebit de util si recomandat oricui, indiferent daca vorbim de mentinerea starii de sanatate si prevenirea bolilor, cat si in tratamentul anumitor afectiuni. Studiile au demonstrat ca acizii grasi Omega-3 sunt recomandati pentru prevenirea unori boli precum Crohn, Alzheimer, bronsita, astm bronsic, cancer de colon, cancer de plamani, cancer mamar sau ciroza. Omega 3 actioneaza benefic si asupra fertilitatii, depresiei, circulatiei sangvine, diverselor forme de dermatita sau dermatoza, rahitismului, reumatismului, osteoporozei, spasmofiliei sau varicelor

Pentru mentinerea vitalitatii, a sanatatii si pentru cladirea unui sistem imunitar puternic, uleiul de peste ar trebui sa fie prezent in alimentatia zilnica a intregii familii.

Stiati ca… Omega-3 constituie caramizile de temelie ale formarii creierului, retinei si sistemului nervos iar copiii pot beneficia de aportul uleiului de peste pentru o dezvoltare sanatoasa inca din perioada uterina, daca mama lor ia zilnic ulei de peste?

Stiati ca… pentru adulti, Omega-3 reduce inflamatia si întepeneala de dimineata a articulatiilor?

Stiati ca… acizii grasi Omega-3 îmbunatatesc circulatia cardiovasculara, scad aritmiile, modereaza presiunea sanguina si hipertensiunea si normalizeaza nivelul colesterolului si al trigliceridelor?

Stiati ca… Omega-3 este indispensabil pentru sportivi si pentru persoanele ce depun un efort fizic si intelectual sustinut?

Stiati ca… Vitaminele D si A din Uleiul din Ficat de Cod sunt necesare pentru a asigura dezvoltarea sanatoasa a oaselor, ochilor si dintilor; vitamina D previne rahitismul si osteoporoza si ajuta la refacerea masei osoase dupa fracturi, contribuind la fixarea calciului?

Stiati ca…Uleiul din Ficat de Rechin stimuleaza intens sistemul imunitar adult datorita continutului bogat în alkoxigliceroli, fiind un remediu natural foarte  pretios?

Produsele naturale Lysi din ulei de peste pur islandez respecta un control foarte strict al calitatii si sunt obtinute din pestele proaspat al Atlanticului de Nord. Lysi a ajuns un reper mondial in domeniul lipidelor marine, in 2007 fiind premiata de Presedintele Islandei pentru “viziunea de care compania da dovada in dezvoltarea de produse, cercetarea si experienta in domeniul sau”.

Puteti gasi produsele Lysi in farmacii, plafare si la distribuitorii online.