Consultatii nutritie de la NutritieCluj.ro

Intr-o lume in care zgomotul informational este tot mai mare, in care esti bombardat din toate directiile cu informatii contrare de multe ori este greu sa vezi ce se potriveste mai bine pentru tine. Jonglezi cu multe aspecte ale vietii: trebuie sa fii parinte, trebuie sa fii “on top” la servici si daca poti, sa ai si o sanatate optima. De multe ori undeva se rupe veriga. Si cel mai ades sanatatea este cea sacrificata. Aici te poate ajuta un medic nutritionist.

Lansare cabinet nutritie in Cluj-Napoca, consultatii de specialitate realizate de un nutritionist, dr. Madalina Indrie, medic specialist Diabet Zaharat, Nutritie si Boli metabolice. Consultatii de nutritie pentru suprapondere, obezitate;crestere ponderala;terapie medicala nutritionala (dieta) in diferite patologii: digestive, cardio-vasculare, metabolice (dislipidemii, hiperuricemii-guta, diabet zaharat, prediabet), etc.alimentatia gravidei si a lauzei;stabilirea planului nutritional optim.

Toate consultatiile au ca rezultat un plan de nutritie personalizat, adaptat fiecarei persoane in parte in functie de necesitatile si constrangerile date de starea medicala a pacientului

Pentru informatii suplimentare  http://www.nutritiecluj.ro

Dr. Madalina Indrie, medic nutritionist in orasul Cluj-Napoca