CONSTRUCT EXPO si AMBIENT EXPO – Solutii si tehnologii inovatoare pentru piata de constructii si amenajari

In perioada 29 martie – 1 aprilie 2012, Centrul Expozitional ROMEXPO va gazdui doua dintre cele mai importante manifestari expozitionale din portofoliu, AMBIENT EXPO – Targ International pentru decoratiuni interioare, mobilier si pisicine si CONSTRUCT EXPO – Targ International de tehnologii, echipamente, utilaje si materiale pentru constructii.

290 de companii, reprezentand 22 de tari, pe o suprafata totala de 15.000 mp.

Peste 290 de firme specializate in tehnologii, echipamente, utilaje si materiale pentru constructii sau sisteme pentru finisaje, amenajari, piscine, mobilier si decoratiuni, reprezentand 22 de tari, vor expune timp de patru zile, in cadrul Centrului Expozitional ROMEXPO, cele mai noi produse si inovatii din domeniu, venind in intampinarea vizitatorilor interesati de construirea, dotarea si confortul locuintei, a unui birou sau a unui spatiu logistic.

Cu o traditie deja consacrata in randul firmelor de profil, expozitiile AMBIENT EXPO si CONSTRUCT EXPO promoveaza excelenta si profesionalismul in serviciile din domeniu, facilitand accesul publicului specializat la noutati si la perfectionare. In acest scop, pe intreaga perioada de desfasurare a evenimentului, vor avea loc o serie de evenimente conexe organizate in parteneriat cu Camerele de Comert si Industrie din Romania, Universitatea de Arhitectura si Urbanism “Ion Mincu” Bucuresti, Patronatul Producatorilor de Tamplarie Termoizolanta, Asociatia Patronala pentru Piscine si Wellnes, Asociatia Industriei de Vopseluri din Romania, precum si Asociatia Producatorilor de Materiale pentru Constructii din Romania, Asociația Romana a Electricenilor, Echipa PRISPA Romania si Asociatia Montatorilor de Pardoseli din Romania.

In premiera pentru Romania, CONSTRUCT EXPO 2012 va gazdui CONCURSUL EUROPEAN AL MONTATORILOR DE PARDOSELI.
Concursul se va desfasura in perioada 29 – 31 martie in Pavilionul C3, din cadrul Centrului Expozitional ROMEXPO, ultima zi fiind dedicata festivitatii de premiere a castigatorilor.

In cadrul acestei competitii si-au anuntat participarea reprezentanti din 6 tari: Germania, Austria, Italia, Cehia, Polonia si Romania, iar cele doua probe de concurs constau in executarea a trei montaje de pardoseli elastice: linoleum, mocheta si pardoseala PVC si in realizarea unui montaj de parchet masiv si a finisajelor aferente.

Program de vizitare:
29 – 31 martie, intre orele 10:00 – 18:00
01 aprilie, intre orele 10:00 – 16:00

Mai multe informatii puteti regasi pe site-urile: www.ambient-expo.ro si www.constructexpo.ro.

In aceeasi perioada cu AMBIENT EXPO si CONSTRUCT EXPO se vor desfasura si urmatoarele manifestari expozitionale:

EXPO FLOWERS & GARDENS – Expozitie internationala de flori, amenajari peisagistice si de gradinarit (www.expoflowers.ro).
ANTIQUE MARKET I – Targ de obiecte de arta si antichitati (www.antiquemarket.ro).
TARG DE PRODUSE TRADITIONALE III – Targ de produse cu specific romanesc.
(www.targprodusetraditionale.ro)

Contact si informatii:
Andreea Bordeanu – Specialist PR
Tel: 021 207.70.00 Int. 1113
Mobil: 0757.065.654
E-mail: andreea.bordeanu@romexpo.ro
www.romexpo.ro