Consolidare si tinta de crestere atinsa pentru Valoris in 2011

Valoris Center, companie care ofera intreaga paleta de servicii asociate activitatii de Contact Center, a inregistrat in anul 2011 venituri totale de 2.000.000 euro. La nivelul companiei, cifra de afaceri realizata din servicii de contact center a crescut cu 30%, au fost castigate importante proiecte cu acoperire internationala, iar numarul de angajati a crescut considerabil.

“Am realizat aceasta performanta in special datorita avansului semnificativ inregiastrat pe anumite servicii din portofoliul nostru: spre exemplu, anul 2011 a insemnat o crestere cu 25% a volumului activitatilor de suport 24/7, dar totodata si cresterea volumului de activitati in limbi straine cu aproximativ 18%. Pentru anul acesta, ne-am propus sa ne consolidam pozitia castigata si sa introducem noi servicii in portofoliu.” Cristina Man, Director General, Valoris Center.
“2012 este anul in care ne-am propus sa ne dezvoltam atat activitatile call cat si alte canale de comunicare cum ar fi chat, email, sms, etc in limbi straine. In contextul actual European si international in general, pariul nostru este in directia dezvoltarii serviciilor suport aditionale, iar deschiderea pe care o manifesta companiile din afara tarii pentru Romania ne incurajeaza in eforturile noastre de crestere a segmentului de servicii in limbi straine.” Catalina Popa, Specialist Marketing, Valoris Center.

Despre VALORIS
Suntem o companie cu capital 100% romanesc, care ofera servicii profesionale de call center. Construim si dezvoltam servicii de incredere, competitive si profesionale de Contact Center (Inbound si Outbound). Experienta dovedita, serviciile de calitate, responsabilitatea si profesionalismul sunt atuurile noastre. Principala preocupare este clientul, iar rezultatele pe care le aducem sunt: optimizarea costurilor, cresterea vanzarilor, fidelizarea clientilor, o imbunatatire a imaginii pe piata prin promovarea unei atitudini orientata spre client, intr-un cuvant excelenta in relatiile cu clientii. Printre clientii Valoris se numara companii de top din domeniile: financiar-bancar, leasing, auto, retail, IT, telecom, energie s.a.

www.valoris.ro