CONIL Fest – Editia a-IV-a la Palatul National al Copiilor

Asociatia CONIL in parteneriat cu Trusa pentru Parinti va invita cu mic, cu mare la cea de-a patra editie a Festivalului Gradinitelor, Scolilor si Cluburilor din Bucuresti, CONIL FEST. Festivalul va avea loc pe 11 decembrie 2011, in sala mare a Palatului National al Copiilor din Bucuresti, incepand cu ora 09.00 si este dedicat tuturor gradinitelor, scolilor si cluburilor din sistemul de stat si privat din Bucuresti.
Evenimentul va reuni pe scena un numar de 1.000 copii foarte talentati din peste 30 de institutii din Bucuresti. Toti copiii si adolescentii sunt invitati sa urmareasca un spectacol cu dansuri, cantece, poezii si reprezentatii de arte martiale! Cei mici vor avea parte de surprize si de cadouri! In spectacol vor evolua copii talentati, inclusiv cei de la centrele pentru copiii cu nevoi speciale.

Sponsori:
Nestle, Biofarm, Danone, Editura All, Ulker, Tymbark si Webkinz Romania.

Parteneri:
Radio Itsy Bitsy, Radio 3 Net Florian Pitis
Revista Kids Time, Editura Mateias, Asociatia M.A.M.E.
Site-urile: www.gradinitebucuresti.ro, www.avantaje.ro, www.babyonline.ro, www.mamasitata.ro, www.urbankid.ro, www.avantaje.ro, www.babyonline.ro, www.bucharest-guide.ro, www.goingout.ro, www.scolisigradinite.ro, www.bonesimenajere.ro, www.babycafe.ro.

Institutii participante:
Gradinitele: CONIL KINDERGARTEN, JOE KINDERGARTEN, LITTLE ARTIST, NOEL, DISCOVER ME, GRADINITA NR. 160 “SOARELUI” BUCURESTI, SCOALA NR. 98 “AVRAM IANCU”, ALECOS KINDERGARTEN, MARYLAND, BLUE FAIRY
ASOCIATIA CONIL
ASOCIATIA SFANTUL STELIAN
SCOLILE DE MUZICA SI ARTE PLASTICE NR. 2 SI NR. 5
LICEUL TEORETIC EUGEN LOVINESCU
CENTRUL SCOLAR NR. 3
Clubul de copii KIDDIES
Cluburile sportive HINODE si FORTUNA KARATE
ASOCIATIA PENTRU FORMARE “SCOALA COPIILOR”
Cluburile de dans: DANCE WORLD, MAGIC STEPS, DOMINOO, IDO DANCE, UNIQUE CLUB
Scoala de dans ONE BEAT DANCE STUDIO
Ansamblurile de balet PIROUETTE SI ATTITUDINE din Constanta
Trupa de dans PASITOS.

Accesul publicului este liber.