Conferinta Regionala ”Finantarea IMM-urilor din mediul urban si rural in anul 2012”

Asociatia Oamenilor de Afaceri ”PRO INVEST” in parteneriat cu EXIMBANK Romania si Fondul Roman de Contragarantare S.A., organizeaza la Brasov – Sala EUROPA a Complexului ARO PALACE in data de 8 Decembrie 2011 ora 9.00, Conferinta Regionala ”Finantarea IMM-urilor din mediul urban si rural in anul 2012”. In cadrul acesteia vor fi prezentate solutiile de finantare a investitiilor si exporturilor, solutiile de garantare si contragarantare a creditelor bancare, noutatile privind
simplificarea accesarii si absorbtiei Fondurilor Europene cat si calendarele previzionate pentru apelurile de proiecte care urmeaza sa fie lansate in anul 2012.

Vor participa la conferinta reprezentanti ai EXIMBANK Romania, Fondul National de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri, Fondul de Garantare a Creditului Rural, Fondul Roman de Contragarantare, BERD – Programul BAS, Agentia pentru Implementarea Proiectelor si Programelor pentru IMM-uri, Autoritatile de Management pentru POS CCE, POS DRU si POR si Agentia de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit.

Conferinta incheie seria de evenimente organizate in anul 2011 sub egida ”PRO INVEST – 10 ANI” si va reuni ca participanti IMM-uri din judetele Brasov, Covasna si Sibiu avand ca partener principal Heat-X.

Participarea este GRATUITA, insa locurile sunt limitate. Inscrierea se va face pana la data de 6 Decembrie 2011 ora 18.30 telefonic la numărul 0268.41.88.82 sau prin e-mail la adresa secretariat.conferinta.imm@proinvestromania.org. Rezervarea locului la conferinta se va face numai dupa transmiterea unui email de confirmare din partea organizatorilor.  Mai multe informatii puteti obtine accesand www.proinvestromania.org.