Conferinta Nationala de Medicina de Familie reevalueaza medicina actuala intr-o noua editie acreditata CMR

In perioada 27-29 Octombrie 2011, Conferinta Nationala de Medicina de Familie va promova ultimele metode de preventie si tratament la Palatul Copiilor, Bucuresti.

Evenimentul acreditat CMR este dedicat medicilor specialisti in medicina de familie si specialitati conexe, fiind organizat de catre Societatea Academica de Medicina a Familiei si Asociatia Medicala Romana.

Conform celor 9 ani de traditie, si la editia de anul acesta, sunt asteptati peste 1800 medici specialisti.

Toti participantii beneficiaza de credite E.M.C., Certificatul de Participare fiind acreditat de C.M.R.:  punctajul este maximal, toate orele de curs fiind creditate.

 

Dezbaterile conferintei vor fi amplificate si exploatate prin participarea a numeroase firme farmaceutice care vor pune la dispozitia participantilor ultimele noutati care sa imbunatateasca activitatea profesionala a medicilor.

 

Lucrarile conferintei vor fi coordonate, printre altii, de Prof. Dr. Adrian RESTIAN,
Prof. Dr. Dumitru MATEI,  Prof. Dr. Eugen CIOFU, Prof. Dr. Afilon JOMPAN s.a.

In plus, consiliul stiintific va reuni specialisti de prestigiu din discipline precum cardiologie, epidemiologie, endocrinologie, ultrasonografie, pneumonologie, obstretica-ginecologie, nutritie etc precum Prof. Dr. Eduard APETREI, Conf. Dr. Corin BADIU, Prof. Dr. Adrian COSTACHE, Prof. Dr. C. IONESCU-TARGOVISTE, Prof. Dr. Alexandru OPROIU s.a.

 

Sectiunile evenimentului: patologie respiratorie, imunoprofilaxie / inflamatie, antibioterapie si patologie infecto-virala, diabet zaharat si boli endocrine, patologie pediatrica in medicina de familie, patologie cardiovasculara, reumatologie. hematologie. boli sistemice, hepato-gastroenterologie, patologie psihiatrica in medicina de familie, obstetrica si ginecologie in medicina de familie.

 

Detalii si inscriere: www.medica.ro