CONFERINTA LANSARE PROIECT POSDRU/80/2.3/S/46538

COMUNICAT DE PRESÄ‚

Conferința de Lansare a Proiectului cu titlul:  „Alege o carieră în turism-ospitalitate – calificarea și recalificarea angajaților în regiunile Sud Est, Sud Muntenia și București Ilfov”, ID Proiect POSDRU/80/2.3/S/46538

Vineri, 29 Iulie 2011, ora 11:30, va avea loc la Hotel New Montana, Bdul Carol I, nr. 24, Sinaia, sala Phoenix, Conferința de Lansare a proiectului cu titlul: „Alege o carieră în turism-ospitalitate – calificarea și recalificarea angajaților în regiunile Sud Est, Sud Muntenia și București Ilfov”, ID Proiect POSDRU/80/2.3/S/46538.

Proiectul este implementat de către S.C. Eurodezvoltare S.R.L – furnizor autorizat de formare profesională, în parteneriat cu SC Tourism Hotel and Restaurant Consulting Group SRL, Camera de ComerÈ› È™i Industrie  Prahova È™i Confcommercio Verona – Italia. 

Grupul țintă al proiectului este compus din 850 persoane angajate în mediul urban din regiunile: București-Ilfov, Sud Est și Sud Muntenia (angajați, manageri, persoane fizice autorizate, membri ai întreprinderilor familiale, membri ai întreprinderilor individuale).

 În cadrul proiectului vor fi organizate cursuri gratuite de calificare/recalificare pentru urmatoarele ocupații specifice turismului:

  • Cameristă
  • Bucătar
  • Ospătar (chelner) vânzător în unități de alimentaÈ›ie
  • Cofetar-Patiser
  • Administrator Pensiune Turistică
  • Tehnician de hotel
  • Agent de turism/ghid

Proiectul este cofinanÈ›at din Fondul Social European, în cadrul POSDRU, AP 2 – “Corelarea învăţării pe tot parcursul vieÅ£ii cu piaÅ£a muncii”, DMI 2.3 – “Acces ÅŸi participare la Formare profesională continuă” ÅŸi are ca obiectiv dezvoltarea forÈ›ei de muncă din perspectiva învățării pe tot parcursul vieÈ›ii, ca urmare a creÈ™terii nivelului de orientare È™i performanță profesională.

Considerăm evenimentul de lansare al proiectului o bună oportunitate de a oferi tuturor participanților și în special reprezentanților societăților cu activitate în domeniul turismului, informații de actualitate cu privire la programele de formare profesională continuă.

Contact:

Telefon: 031.711.52.20; 021.327.00.04

Fax: 031.711.52.28

Veronica CODREANU, Manager Proiect

E-mail: veronica.codreanu@eurodezvoltare.ro

Mariana DOBRE, Asistent Manager Proiect

E-mail: mariana.dobre@eurodezvoltare.ro