Conferinţa Internaţională “Emerging Topics in Food Retailing” 24 Noiembrie 2011, Bucuresti

 

 

 

 

EFMI Business School România în parteneriat cu Facultatea de Marketing, Academia de Studii Economice din  Bucureşti organizează Conferinţa internaţională “Emerging Topics in Food Retailing” prezentată în premieră în România pe data de 24 Noiembrie 2011.

Evenimentul îşi propune să evidenţieze implicaţiile asupra pieţei agroalimentare şi de retail româneşti, urmărind totodată să ajute companiile din aceste domenii în formularea unei orientări strategice mai eficiente în condiţiile unui climat economic internaţional din ce în ce mai turbulent.

Conferinţa, care va avea avea loc în Aula Magna, Academia de Studii Economice Bucureşti, începând cu ora 12:30, va fi susţinută pentru prima dată în România de  Prof. Dr. Laurens Sloot (Universitatea din Groningen şi EFMI Business School, Olanda) şi Koen Hezewinkel (EFMI Business School, Olanda) experţi în probleme economice şi de marketing ale industriei agroalimentare.

Accesul la conferinţă este gratuit, dar limitat in functie de locurile disponibile din sală. Evenimentul este adaptat nevoilor de cunoaştere ale persoanelor implicate în procesul de luare a deciziilor din cadrul companiilor ce activeaza in industria alimentara si a comertului cu amanuntul din Romania.

Pentru detalii legate de agenda conferinţei, invitati speciali, locaţia evenimentului precum şi pentru formularul de înregistrare gratuită, vă rugăm să vizitaţisite-ul EFMI Business School România, http://www.efmi.ro, secţiunea Conferinţă EFMI, sau puteţi lua legatura cu persoana de contact din partea companiei, Andreea Ionescu la telefon 0040744 651 036 sau e-mail: andreeai@efmi.ro


EFMI Business School Romania
Telephone: +40 21 212 32 61
E-mail: contact@efmi.ro
Url: http://www.efmi.ro