Conferința ”Fii medic rezident în Marea Britanie!”

Primăvara aceasta aduce vești extraordinare pentru medicii rezidenți aflați în căutare de oportunități de a-și dezvolta cariera.Conferința ”Fii medic rezident în Marea Britanie!” vine în întâmpinarea medicilor rezidenți pentru a le prezenta cele mai tentate oferte în unele dintre cele mai moderne spitale din Marea Britanie.

Rezidenții pot afla informații importante cu privire la sistemul medical britanic și efectele Brexitului asupra acestuia, actele necesare profesării în Marea Britanie, nivelul salarial și modul de lucru, dar și detalii privind cazarea și relocarea.

Pe lângă acestea, participanții la conferință pot pune întrebări privind oportunitățile prezentate, la care vor răspunde specialiștii în recrutare pentru Marea Britanie de la agenția RMO International.

Conferința va avea loc în București, pe data de 3 martie 2018, la Hotel Ramada Majestic (Calea Victoriei Nr. 38-40) în două sesiuni: prima de la ora 10:00, iar a doua de la ora 13:00.

Participarea este gratuită, iar cei interesați sunt rugați să se înregistreze completând următorul formular: http://bit.ly/inregistrare-conferinta-RMO