Conferinta ENTREPRENEURSHIP – STEP BY STEP

 29 martie 2011- Centrul Cultural Unesco “Ionel Perlea”, Slobozia

 

Grupul de initiativa “Entrepreneurship – step by step”, cu sprijinul Primariei municipiului Slobozia organizeaza marti, 29 martie 2011 la Centrul Cultural Unesco “Ionel Perlea”, Slobozia, incepand cu orele 15.00, Conferinta Finala a Tinerilor Antreprenori Ialomiteni.

Conferinta marcheaza finalizarea proiectului de tineret „Entrepreneurship- step by step’ ce s-a desfasurat in perioada 2.12.2010-29.03.2011 in municipiul Slobozia si orasul Tandarei. Scopul proiectului a fost promovarea culturii antreprenoriale si a cetateniei active, beneficiarii acestuia fiind 32 de tineri cu varste intre 16-18 ani din Jud. Ialomita.

 Proiectul a constituit un start-up privind elementele de baza ale antreprenoriatului in randul tinerilor (activitatile in acest sens au constat intr-o serie de training-uri, o sesiune de consultanta-  pentru realizarea unor planuri de afaceri, redactarea unui ghid de bune practici ce va fi expus in cadrul companiilor si a institutiilor locale).

In cadrul conferintei va avea loc premierea concursului “ Cea mai buna idee de afacere”, premiile constand in internshipuri oferite tinerilor castigatori de catre reprezentanti ai unor IMM-uri locale. Totodata se va lansa Ghidul de bune practici “Entrepreneurship – step by step” si vor fi impartite CD-uri cu prezentarea activitatii tinerilor.

La acest eveniment sunt invitati reprezentanti ai autoritatilor publice, mediului de afaceri, actori educationali, membri ai organizatiilor non-guvernamentale, mass-media, comunitatea locala.

Pentru a putea participa in cadrul conferintei, va rugam sa  confirmati pana la data de 28 martie 2011 pe adresa de e-mail: info@euantreprenor.ro.

             

Catalina BADOIU

Coordonator de proiect

Tel: 0730 920 390

E-mail: catalina.badoiu@gmail.com

Url: http://euantreprenor.ro