CONDUCEREA UNIUNII MEDIATORILOR BANCARI, INVITATA LA MUNCHEN DE CATRE EUCON – INSTITUTUL PENTRU MANAGEMENTUL CONFLICTELOR

Cu ocazia Conferintei de prezentare oficiala a Uniunii Mediatorilor Bancari, care a avut loc in data de 28.01.2010 la Rin Grand Hotel din Bucuresti, conducerea UMB a anuntat public, organizarea unei conferinte cu participarea mai multor personalitati ale medierii din Europa.

Pentru realizarea acestei conferinte, care va avea loc la Bucuresti, la o data ce va fi anuntata in timp real,conducerea Uniunii Mediatorilor Bancari a fost invitata de catre EUCON – Institutul pentru Managementul Conflictelor cu sediul in Germania, in data de 17.03.2010 la Munchen, in vederea stabilirii amanuntelor desfasurarii lucrarilor conferintei.

Din partea Uniunii Mediatorilor Bancari, la intalnirea cu reprezentantii EUCON de la Munchen, vor participa Dl.Tudor Tatu, Presedintele UMB si Dl. Marian Berar Vecepresedinte si Director relatii externe.

In continuarea intalnirii de lucru, delegatia UMB,va participa si la un seminar avand ca tema,,Medierea in domeniul afacerilor”, condus de catre Dr. Reiner Ponschab, avocat, mediator şi presedinte al consiliului de administraţie al EUCON.

Seminarul va avea loc, la Castelul Nymphenburg aflat in suburbia Munchen, Schlosswirtschaft Schwaige.

Cu toata opozitia Consiliului de mediere, a unor asociatii profesionale a mediatorilor si a altor persoane din afara medierii, conducerea Uniunii Mediatorilor Bancari, va continua sa promoveze medierea, specializarea si perfectionarea continua a mediatorilor, membri sau nu, ai UMB

Conducerea UMB, considera specializarea si perfectionarea mediatorilor ca, fiind un proces inceput si ireversibil.

Uniunea Mediatorilor Bancari
Bucuresti, B-dul Chisinau Nr.8,Sectorul 2
Tel/Fax: 0216281218
Mobil:m 0744750036
mediatorbancar@yahoo.com
http://www.mediatorbancar.ro