CONDUCEREA UNIUNII MEDIATORILOR BANCARI A FOST PREZENTA IN DATA DE 29.05.2010 LA BUDAPESTA, LA LUCRARILE CONFERINTEI ,,IRRACIONALITAS”

img0108.jpg

Sub egida Ministerului de Justitie si Ministerului Internelor din Ungaria si a Uniuni Mediatorilor Bancari din Romania, in data de 29.05.2010 cu incepere de la orele 10.00, la sala de conferinte ARANYTIZ – 10 DE AUR din Arany Janos utca 10, Budapesta , a avut loc Conferinta internationala de mediere si coaching a mediatorilor maghiari,, IRRACIONALITAS”.

Conferinta a fost organizata de dr. Kollarne Deri Krisztina, Presedintele Asociatiei de mediere si coaching din Ungaria si a fost sustinuta de Dr. József Kollárne master senior trainer,Professor -Universitate PPK, Life and Business Coach: Personal consulting, Executive coaching, Information society experting Mediator.

Conferinta la avut ca invitat special pe Sir Eric Brown din Anglia, personalitate marcanta din domeniul medierii si coaching-ului englez.

Din partea Uniuni Mediatorilor Bancari din Romania au participat Dl.Tudor Tatu, Presedintele uniunii, Dl. Seffer Laurentiu, Presedintelei Sucursalei Cluj a UMB si Dl. Marian Berar, Director Relatii Externe.

Dl.Tudor Tatu Presedintele UMB, a transmis participantilor la conferinta salutul mediatorilor autorizati din Romania, prezentand in continuare organizarea activitatii de mediere in Romania, sectoarele de aplicare, schimbarile legislative recente, din domeniul medierii si urmatoarele, avute in vedere de catre Ministerul Justitiei si Libertatilor Cetatenesti din Romania, in cadrul Strategiei de dezvoltare a justitiei ca serviciu public 2010 – 2014.

De asemenea,Dl.Tudor Tatu a prezentat scopul si obiectivele UMB, tipurile de conflicte mediate si sectoarele de actiune, relatiile uniunii cu institutii similare, tendinte de dezvoltare si bariere etc.