Conduce catre un viitor verde cu Dom Automobile

Primul automobil hibrid a fost conceput de Porsche in 1901. Cu o autonomie de 50 de km, modelul numit Mixte era total inaintea timpurilor si a ramas o ciudatenie a epocii sale. 110 ani mai tarziu, in anul 2011, vedem cum automobilele hibride au devenit deja parte al unui viitor mai verde, mai logic si mai putin poluant. Automobilele hibride sunt atat reprezentantele motoarelor clasice, conventionale, dar si ale motoarelor  electrice, alimentate de baterii. Principiul de baza acela ca motorul electric ajuta motorul conventional sa opereze cu o mai mare eficienta, preluand anumite sarcini cum ar fi pornirea si rularea la viteze mici, si conlucrand atunci cand viteze mai mari sunt absolut necesare, dar reducand consumul si noxele  emanate cu diferente notabile fata de automobilele conventionale.

Dom Automobile va invita in acest viitor fascinant, propunandu-va o serie de automobile hibride de la constructori de prestigiu cum ar fi Porsche, Mercedes, VW, BMW, Ford, GMC si Chevolet. Incepand cu  luxosul Mercedes S400 Hybrid, continuand cu practicele GMC Sierra si Chevrolet Taho, si terminand cu modele SUV hibride de la BMW, Porsche si Mercedes – BMW X6, Porsche Cayene S si Mercedes ML 450, putem spune ca acoperim o gama larga de preferinte pentru oricine este interesat sa cumpere un automobil hibrid. Si nu uitati, autoturismele hibride beneficiaza in anul 2011 de gratuitatea texei de prima imatriculare.

Va invitam sa testati toate modelele noastre hibride la sediul Dom Automobile de pe soseaua Bucuresti Nord, Nr.14, Voluntari, sau sa aruncati o privire peste website-ul nostru, la adresa www.domautomobile.ro. Va asteptam intr-un viitor verde!