Conditii de munca sigure pentru angajatii din IT

Conditii de munca sigure pentru angajatii din IT

 

Indiferent de domeniul in care activeaza, angajatii au dreptul sa lucreze in conditii de munca sigure, care sa le protejeze sanatatea. Prevenirea riscurilor profesionale, protectia sanatatii si securitatii, minimizarea factorilor de risc de accidentare si imbolnavire profesionala, informarea, consultarea, participarea echilibrata si instruirea angajatilor RSC este un proces continuu si o prioritate in procesul de imbunatatire a mediului de lucru.

 

In cadrul proiectului „Un mediu de lucru mai sanatos si sigur pentru managerii si angajatii intreprinderii noastre”, grupul tinta a participat la cursul „Informare si instruire a lucratorilor in domeniul sanatatii si securitatii la locul de munca”, desfasurat in perioada 29 – 31 iulie in Delta Dunarii.

 

Cursul a avut ca scop insusirea cunostintelor si formarea deprinderilor de securitate si sanatate in munca, obiectivul principal al securitatii si sanatatii in munca fiind eliminarea tuturor accidentelor si imbolnavirilor  profesionale cu ajutorul prevenirii reprezinta obiectivul general al securitatii si sanatatii in munca.

 

La finalul cursului, cei 68 de participanti au dat un test de evaluare, fiecare primind un certificat de atestare a cunostintelor dobandite. Cele doua zile s-au incheiat cu un concurs cu premii, la care a participat tot grupul tinta, angajatii RSC raspunzand la 15 intrebari din domeniul sanatatii si securitatii la locul de munca. S-au acordat cinci premii, castigatori fiind declarati cei care au raspuns corect intr-un timp cat mai scurt.

 

Proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 „Investeste in oameni!”

 

Despre RSC

 

RSC este o companie specializata in dezvoltarea si implementarea de solutii integrate eHealth, eBusiness, sisteme informatice personalizate si servicii IT. Pentru a raspunde perfect nevoilor clientilor, sistemele informatice destinate sectorului de sanatate au fost extinse catre sisteme integrate de managementul afacerilor si servicii specializate de consultanta IT.

 

RSC si-a deschis birouri si pe piata internationala, la Brusseles, Chisinau si Sofia. Deasemenea RSC a dezvoltat colaborarea cu companii nationale si internationale precum Microsoft, Oracle, IBM sau HP spre veritabile parteneriate de succes in dezvoltarea de solutii informatice performante.
Ca un rezultat al numeroaselor proiecte de succes implementate si a 9 ani de experienta in crearea de solutii informatice integrate ce au raspuns complet nevoilor a peste 200 de clienti, RSC a acumulat competente software si de management complexe, care fac diferenta.