Concursul National de Aranjamente Florale, editia a V-a, 7 mai 2014

Ambasada Regatului Ţărilor de Jos la Bucureşti are onoarea de a vă invita miercuri, 7 mai 2014, începând cu ora 10:30, la ediţia aniversară a Concursului Național de Aranjamente Florale (ediţia a V-a), ce se va desfășura la Hotel Marshal Garden (Calea Dorobanților, 50B, sector 1, București).

Peste 50 de specialişti români în domeniul floristic participă la o competiție de aranjamente florale ce pune accent pe creativitate şi inovaţie.  Evenimentul se desfăşoară în prezenţa Excelenţei Sale, domnul Matthijs van Bonzel, Ambasadorul Regatului Ţărilor de Jos la Bucureşti, reprezentanţi ai corpului diplomatic şi specialişti din domeniu.

Competiția va fi urmată de o demonstraţie de artă florală susţinută de renumitul maestru florist olandez Jacqueline Boerma, director al Boerma Instituut. Cu peste 20 de ani de experienţă în domeniu, J.Boerma a susţinut cursuri de artă florală în ţări precum: SUA, Rusia, Japonia, Franţa, Grecia, etc., a organizat diferite competiţii de design floral la nivel internaţional, a fost membru al juriului şi este de asemenea contributor la numeroase publicaţii de specialitate.

Evenimentul are loc cu ocazia Zilei Naţionale a Olandei şi îşi propune să împărtăşească publicului român tradiţia îndelungată a Olandei în domeniul floristic şi experienţa în arta  florală.

Contact:  Business Development Group, tel: 021 317 98 70, e-mail: concurs@bdgind.ro