Concursul lunii indragostitilor la Saloane.ro

Regaseste-te prin intermediul celuilalt!

Este luna iubirii, momentul vostru de placere.

Castigati sansa de a trai impreuna experiente unice: o sedinta inedita de masaj erotic pentru cuplu, plimbari cu limuzina de lux, intr-un cadru special, cu sampanie si bomboane, o cina romantica la un restaurant de lux si multe alte surprize romantice!

Cum participi?

1) Fa-ti cont pe Saloane.ro si alege optiunea “editor”, daca nu ai deja.

2) Incarca o poza cu tine impreuna cu perechea ta, scrie-ne numele voastre si de cat timp sunteti impreuna.

3) Folosind aplicatia pusa la dispozitie in contul de editor, invita cat mai multi prieteni la concursul Saloane.ro. La fiecare 10 invitatii trimise, acumulezi o sansa in plus pentru extragerea finala!

Distributia premiilor si programul castigatorilor

Locul I

Perechea de pe locul intai va avea placuta surpriza de a gasi intr-o seara o limuzina de lux de la partenerii nostri Limuzine Non Stop, asteptandu-i in fata casei sau blocului ! Soferul ei, imbracat la 4 ace, ii va invita pe fericitii castigatori inauntru, oferindu-le cupele de sampanie si prezentandu-le traseul ! Destinatia intermediara, inainte de aducerea cuplului in siguranta acasa, este salonul de masaj Mon Amour, unde cei doi – cu conditia sa fie suficient de deschisi – vor beneficia de un masaj erotic pentru cuplu ! Relaxati, satisfacuti si putin ametiti de sampania bauta si senzatiile traite, castigatorii se vor intoarce acasa, in aceeasi limuzina de lux !

Locul II

Nici castigatorii locului doi nu vor fi mai prejos ! Lor le promitem aceeasi plimbare minunata cu una din limuzinele de lux Limuzine Non Stop, dar catre o alta destinatie. Sorbind sampanie rece, ascultand muzica romantica si lafaindu-se pe canapele de piele, fericitii castigatori ai locului doi, vor ajunge la restaurantul Casa Domnesti, unde vor avea parte de un tratament special si un meniu complet – exact ca pentru indragostiti ! Ca niste adevarate VIP-uri, si ei vor fi asteptati de catre limuzina pentru a fi dusi acasa dupa aceasta seara speciala !

Locul III

Pentru participantii clasati pe locul III, Saloane.ro si partenerul sau – DecoratiuniSticla.ro, ofera un set de pahare de sampanie pentru doi, un sfesnic de fier forjat Valentine’s Day si lumanari speciale in forma de inimioare.

Perechile castigatoare vor fi desemnate prin tragere la sorti cu site-ul specializat random.org, la sfarsitul lunii februarie!

Cititi regulamentul complet si termenii acestui concurs |   Inscrieti-va in cursa


www.saloane.ro

E-mail: marketing@saloane.ro